Новини про зірок
Подобається

Соломія Вітвіцька із чоловіком переїхала у власну квартиру-інвестицію весільних коштів

20/03/2017     Автор: Яна Романська
Соломія Вітвіцька із чоловіком переїхала у власну квартиру-інвестицію весільних коштів

Зірка “1+1” налагоджує побут у помешканні.

Ведуча новин Соломія Вітвіцька, яка стала “Жінкою України” за свою соціальну діяльність, пригадала перші кроки роботи  у ТСН, пише Корупція.Стар

Спогадами вона поділилася із незмінною ведучою “ТСН.Тиждень” Аллою Мазур, котра стала зірковим репортером програми та допомагає Каті Осадчій.

Популярне: Що він собі робить? Жителя Запоріжжя “зловили” під час непристойного заняття

03c2411bd3f68041da1fec7521cbfc71

1366278229_1 maxresdefault-2

Молода матуся поки тішиться перебуванням із крихітним синочком.

Розмова зірок відбулася у “Мистецькому Арсеналі” на відкритті “Музею новин”, присвяченому 20-річчю ТСН. Якраз зі спогадів про перші дні роботи вона і розпочалася.

“Я тоді не могла повірити в те, що хожу, бачу Аллу Мазур, Наталію Мосейчук, ми всі працюємо в одному колективі. Тобто це – усі ті люди на новинах котрих я і росла. Я пам’ятаю такий момент: першою моєю роботою для ТСН була коротенька начитка, але моя мама, як починаючий хакер зробила із неї цілий сюжет із графічними якимось там вкрапленнями”, – зізналася Соломія.

Нещодавно ведуча та її чоловік, режисер Влад Кочатков переїхали до власної квартири. Наразі подружжя робить ремонт та облаштовує побут у помешканні.

“Насправді, ми вклали у цю квартиру весільні гроші із чоловіком, і ось вона добудувалася. Ми навіть не маємо ще там ані кухні, ані меблів, просто чоловік дуже наполягав, аби ми переїхали якомога швидше. Він хоче там все облаштувати”, – підкреслила Соломія.

За словами зірки, у питанні ремонту вона повністю довірилася вибору коханого.

“Він, насправді, є автором всього, що в цій квартирі є. Там – скандинавський стиль, все стримано, у білих,чорних, сірих тонах стіни. Мені насправді все подобається, у Влада дуже гарний смак”, – підкреслила ведуча, додавши, що для неї було неабиякою приємністю відповідати на питання Алли Мазур.

Нагадаємо, проект “Переможці”, куратором котрого є Соломія Вітвіцька оголосив про оновлену концепцію на 2017-й рік. Ініціатива ТСН та журналу VIVA отримала підтримку мецената Андрія Мацоли. А вже дев’ятого квітня відбудеться благодійний забіг, метою котрого є допомога ветеранам АТО, які втратили кінцівки у бойових діях на Сході.