Новини про зірок
Подобається

Міла Йовович хвилюється за доньку

20/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Міла Йовович хвилюється за доньку

Мілла Йовович зізналась у зіркової хвороби

За словами актриси, вона боїться, що дочка повторить її сумний досвід

У недавньому інтерв'ю для Vogue Мілла Йовович розповіла, чому намагається берегти 9-річну доньку Евер від зйомок у кіно, і, особливо, від модельних зйомок. За словами актриси, вона боїться, що дочка повторить її сумний досвід.

Сама Йовович стала знаменитістю вже в 11 років, і дуже шкодує про те, як пройшов період отроцтва: "Я хамила матері, нічого не хотіла слухати, підсіла на алкоголь, вважала себе завжди і у всьому правою — мовляв, ніхто не сміє робити мені зауваження, тим більше просити прибрати своє ліжко, навіть рідна мама. У 18 років мені здавалося, що я вже пройшла повний життєвий цикл, всі побачила, прагнути не до чого, можна й спокійно померти".


Розуміння свого покликання і смак до акторства прийшли до Міллі пізніше. До цього молода модель і актриса просто насолоджувалася посыпавшимися на неї благами.

"Занадто багато всього відбувається — важко втриматися. Тебе немов приймають у всі клуби. Скрізь щасливі тебе бачити — на всіх вечірках і світських заходах. У тебе вже будинок, машина, ти нарозхват, кругом знаменитості, а тобі якихось 18 років! І ти відчуваєш себе зіркою, ще не будучи нею.

Я хамила матері, нічого не хотіла слухати, підсіла на алкоголь, вважала себе завжди і у всьому правою. Мені здавалося тоді, що я вже все бачила, прагнути не до чого, можна й спокійно померти. Дурниці, одна за одною, — ось те, чого я категорично не хочу для своєї дочки", — ділиться Йовович.


"Я категорично відмовляюся підписувати контракти, які удосталь пропонуються моєї дочки. Виключено. Одна справа — пройти пробу на якусь роль в кіно, інша — стати моделлю. Дуже просто. Твоє фото бачать в соціальних мережах — і все, готово, тебе вже кличуть щось рекламувати. Іншими словами, я хочу, щоб Евер закінчила школу, і в неї було нормальне дитинство.

Ще встигне стати дорослою. Але зупиняти дочку в її мрію стати актрисою, звичайно, не буду. Якщо вона і далі буде ставитися до акторства так само серйозно, відповідально і з такою ж пристрастю", – розповіла зірка.