Новини про зірок
Подобається

Міла Куніс вперше показала доньку (ФОТО)

20/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Міла Куніс вперше показала доньку (ФОТО)

Міла Куніс вагітна — ця неймовірна звістка стала головною «гарячої» новиною минулого року, яку обговорювали шанувальники пари в соціальних мережах і в коментарях на новинних сайтах.

Згадуючи свій перший негативний досвід вагітності, коли папараці в гонитві за рідкісними кадрами буквально взяли в облогу заміський будинок зірок, Міла і Ештон вирішили не робити таємниці з очікування другого малюка.

Молодий батько розповідав про свої мрії та плани, а майбутня мама ходила на світські тусовки і красувалася з кругленьким животиком на червоних доріжках прем'єрних показів. Звичайно, це траплялося не дуже часто, але фанати не зазнали інформаційного вакууму і завжди були в курсі останніх новин. Все це дещо знизило ажіотаж навколо зоряного сімейства, що і дозволило їм насолодитися вагітністю та вихованням старшої дівчинки Вайетт.

Снимок
2 грудня 33-річна Міла Куніс народила сина Димитрія і перші кілька місяців присвятила тільки своїм дітям, не беручи привабливих пропозицій знятися в кіно. Зручні джинси і бавовняний світшот витіснили з гардеробу зірки дизайнерські сукні і стильну взуття на високому каблуці. Молодій мамі, яка багато гуляє з коляскою, такий стиль одягу набагато комфортніше.


На минулих вихідних Міла, Ештон, Уайетт і малюк Димитрій вирушили на прогулянку. Шанувальники змогли оцінити, як змінилася старша дочка Куніс-Катчер. Вона стала справжньою красунею, що, втім, зовсім не дивно!

Снимок1
«Уайетт — маленька лялечка. Але я зовсім не здивований, адже вона спадкоємиця таких батьків! Мені дуже подобається, як ви одягаєте її. Вона така чарівна!», «Суперсімейка! Вайетт помітно подорослішала і стала такою симпатичною. Солоденька, як і її мама!», «Ця сім'я ще один доказ, що у успішних і гарних батьків такі ж діти. Ви прекрасні!»,- нітрохи не здивувалися шанувальники появи ще однієї красуні в сім'ї Куніс.