Зіркові скандали
Подобається

Скандал року: принца Вільяма викрили в розпусних танцях з незнайомкою (ВІДЕО)

19/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Скандал року: принца Вільяма викрили в розпусних танцях з незнайомкою (ВІДЕО)

Спекотні канікули: принца Вільяма зняли під час танців з незнайомкою.

Спадкоємець престолу розважився на відпочинку.

Британський принц Вільям, який провів коротку відпустку на швейцарському гірськолижному курорті Верб'є, не відмовив собі в задоволенні повеселитися в нічному клубі, передає Корупція. Стар

2abbf46f3779778a616848a833a5f1d0_1245x450

З огляду на, що спадкоємець престолу не був помічений в любові до вечірок, його похід на місцеву дискотеку став подією для ЗМІ.

Принц на кілька днів з'їздив в Альпи, залишивши дружину Кейт Міддлтон вдома з дітьми: вдень він катався на лижах в компанії давніх друзів і симпатичних моделей, а ввечері відривається на танцполі. Один з відвідувачів клубу зняв Вільяма під час танцю, а потім злив відео таблоїдам. Ролик моментально розлетівся по мережі.

deff4eb6ad73ef6bfbd8c53f8d2d758e-325x280

Однак день по тому з'явилося нове відео, яке викликало куди більше інтересу. Якщо на першому, крім нешкідливого танцю, нічого дивного немає, то на другому ролику зняли спілкування принца з незнайомкою. Принц танцює, п'є пиво, а потім кладе руку на талію дівчини і злегка нахиляється вперед, та у відповідь кладе йому руку на плече. Таблоїди встигли роздути з відпочинку принца справжню сенсацію, а коментатори під відео пропонують залишити «бідну леді в спокої» і згадати про дружину, деякі і зовсім підозрюють, що принц Вільям цілувався з незнайомкою.

Нагадаємо, що сестра Кейт Міддлтон Піппа готується до майбутнього весілля, як повідомляють ЗМІ, вона планує шикарне торжество, яке не поступатиметься королівському весіллі її сестри.