Новини про зірок
Подобається

Кошовий про улюблені образи та вінчання з дружиною

19/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Кошовий про улюблені образи та вінчання з дружиною

Зірка Студії "Квартал 95" Євген Кошовий, дружина та доньки котрого  недавно знялися у казковому фотосеті, свій образ хлопця з віддалених від центру районів у "Чисто News" зчитав з життя, йдеться у "Світському житті", повідомляє Корупція Стар

жека

"Я сам виріс у такому районі, в маленькому робочому містечку, в Алчевську. Мій тато та брат працювали на заводі і наш район називали "П'яний хутір". Ось всі мої однокласники, половина з них пересиділи вже років по 15. Слава Богу, що я не пішов навчатися на електрика, як просила мама, а поїхав у Луганськ навчатися мистецтву, як ми захотіли із татом", — поділився шоумен.

На думку коміка, образ столичного очільника видається на сцені йому найкраще.

"Якби він не мочив, я б так не робив. Ну правда, вибачте, Віталію Володимировичу. Ми вже просто бачились якось", — зізнався він, додавши, що Кличко не сказав йому ані слова, втім красномовно подивився в очі.

"Я вказую на помилки, сподіваюся, він зрозуміє, хоч хтось із високопосадовців зрозуміє, що

кош клич

Влітку 2017-го року у Кошового та його дружини очікується 10-річний ювілей з дати весілля. Артист поділився із Осадчою планами стосовно його святкування.

Донька Євгена Кошового стала учасницею «Голос_Діти-3» на «1+1» (3)(1)

"Із грандіозних подій: якщо вийде, ми об'єднаємо вінчання та святкування 10-річногно ювілею. 07.07.17, рівно через десять років", — підсумував комік.