Новини про зірок
Подобається

Балерина Катерина Кухар поділилася секретами схуднення за допомогою цитрусових

18/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Балерина Катерина Кухар поділилася секретами схуднення за допомогою цитрусових

"Правильне використання цитрусових – це перший поштовх до стрункої фігури", – впевнена прима балерина Національної опери України

Професія балерини передбачає витончену і тендітну фігуру, зовнішність в цьому мистецтві – це 50% успіху. Прима балерина Національної опери України Катерина Кухар завжди в ідеальній форм. Катерина поділилася секретами схуднення за допомогою цитрусових, передає Корупція.Стар

Популярне: Не стримався: Тіна Кароль своєю відвертою сукнею звела з розуму репера Серьогу

5 55 5555

"Ні для кого не секрет, що фізичні навантаження і правильне харчування допомагають жінці завжди тримати себе у формі. Крім уже згаданих правил, мені ще допомагають тримати себе в формі цитрусові. Правильне використання цитрусових – це перший поштовх до стрункої фігури. Якщо у людини немає алергічних реакцій або індивідуальної нестерпності, немає проблем зі шлунком, він може скористатися моїм методом. Для цього їх потрібно правильно включити в свій раціон. Я, наприклад щоранку, починаю зі склянки лимонної води, а вдень можу випити грейпфрутовий фреш", – розповідає Катерина Кухар.

Вода з лимоном вранці для схуднення

"Щоранку я п'ю теплу воду з лимоном за 30 хвилин до їжі. В стакан води потрібно додати сік трохи менше половини лимона. Вода зранку нам потрібна, щоб розбудити свій шлунок, і комфортно увійти в новий день. Випита натщесерце лимонна вода для схуднення призводить до більш тривалого відчуття ситості і відмінно втамовує спрагу. Іноді в цей напій ще додають мед, а якщо хочуть не просто підтримати себе у формі, а схуднути, можуть його вживати до 2-3 разів на добу. Останній раз випивається вода з лимоном на ніч, приблизно за годину-півтора до сну", – поділилася Катерина.

Грейпфрутовий фреш

"Багато дівчаток, коли зустрічаються в кафе з подругами, замовляють собі каву, я віддаю перевагу грейпфрутовому фрешу. Часто грейпфрут комбіную з апельсином. Грейпфрут допомагає спалити зайві кілограми в короткі терміни. Він прискорює обмін речовин, знижує ступінь засвоєння жирів. Вживаючи цей напій важливо відмовитися від мучного та солодкого. Метод хороший, якщо у вас немає проблем з шлунково-кишковим трактом, і ви не страждаєте гастритом. Будь ласка, не варто ним зловживати, особисто я його п'ю час від часу, 2-3 рази на тиждень. Але якщо ви хочете пити частіше – то слід проконсультуватися з дієтологом", – говорить прима-балерина.