Новини про зірок
Подобається

Полякова про гастролі в РФ

17/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Полякова про гастролі в РФ

Ольга Полякова, відома українська співачка, заявила про те, що зможе відправитися на гастролі в Росію тільки після того, як ця країна перестане принижувати Україну, повідомляє Корупція Стар

"Були проекти у нас там (в Росії — ред.), Але перебувати в середовищі людей, пронизаних антиукраїнською пропагандою, важко. Говорити неможливо з ними, але ж не говорити ж теж неможливо. Ти їм одне говориш, вони тобі — інше, вони краще знають, як я тут живу, ніж я сама. Мені це стало нестерпно. я стала розуміти, що змінити це не в моїх силах. Особливо, коли всі ці події зайшли так далеко, і полилася кров … ". — Зазначила Полякова.

полякова


«Справа в тому, що у нас були проекти в РФ, але перебувати серед людей, пронизаних антиукраїнською пропагандою, непросто. З ними неможливо говорити, але й не говорити теж не можна. Їм говориш одне, вони — інше, причому вони наперед знають, як ми тут живемо. Це нестерпно. І я зрозуміла, що змінити це не в моїх силах. Події зайшли занадто далеко, і полилася кров » — зазначила артистка.
Популярне : Обнагліла вкрай: Профнепридатні, – Лорак розкритикувала український шоу-біз

полякова2

За її словами, прийняття такого рішення не вплине на її кар'єру — відмовившись від концерту в Саратові, вона абсолютно нічого не втратить.

полякова 3

«Я хочу багато шанувальників, хочу працювати в Якутії, Татарстані, і у мене там є шанувальники. Але я приїду туди лише в тому випадку, якщо вони перестануть принижувати мою країну і той шлях, який обрали для себе українці », заявила Полякова.