Новини про зірок
Подобається

Скарлетт Йоханссон почала боротьбу за доньку

16/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Скарлетт Йоханссон почала боротьбу за доньку

Пристрасті навколо раптового розлучення Скарлетт Йоханссон (Scarlett Johansson), як і раніше киплять. Стало відомо, що актриса та її чоловік — французький журналіст Ромен Дориак (Romain Dauriac) — офіційно починають боротьбу за дочку.

За відомостями джерел, Йоханссон планує отримати повну опіку над дитиною і вже подала відповідну заяву в суд.


У недавньому заяві журналістам Дориак розповів: «Я в шоці, що після п'яти місяців складних переговорів про те, як ми далі будемо виховувати спільну дитину, Йоханссон вирішила судитися».


Адвокат журналіста Хел Майєрсон (Hal Mayerson) заявив, що Дориак буде битися за доньку і має намір відвезти її з собою до Франції. Хоча Скарлетт впевнена у своїй перемозі в суді і вже відвезла дочку до рідного Лос-Анджелес, адвокат Дориака вибудовує серйозний захист.

Хел Майєрсон заявляє, що Скарлетт просто ніколи займатися дитиною з-за щільного робочого графіка.

«Дитині потрібна стабільність, а не плаваючий графік. Йоханссон бере доньку у всі свої поїздки — це може погано позначитися на маленькій дитині», — говорив адвокат.

Також Хел пояснив: «Скарлетт вже зробила хибний крок, коли пішла з-за столу переговорів і подала в суд».

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон і Ромен Дориак стали зустрічатися в 2012 році, і вже менше ніж через рік пара оголосила про заручини. У 2014 році закохані таємно одружилися, незабаром після народження дочки Роуз Дороті.