Новини про зірок
Подобається

Дострибалася: Наташа Корольова вимагає переглянути рішення про заборону їй в’їзду в Україну

16/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дострибалася: Наташа Корольова вимагає переглянути рішення про заборону їй в’їзду в Україну

Наташа Корольова просить надати докази того, що вона порушила закон України

Співачці Наташі Корольової СБУ заборонила в'їзд на територію України. Як повідомлялося раніше, Корольова потрапила в "чорний список". Вона не може 5 років приїжджати в Україну, пише Корупція.Стар

Популярне: До перевтілення: Слава з НЕАНГЕЛІВ нажахала своїми знімками з архіву (ФОТО)

7e2cbe2eb7485759c393f087abf608b4_fitted_740x734 koroleva-mirazh-0 natasha_koroleva_1050363f

Зараз артистка просити надати докази того, що вона порушила закон України. Вона, судячи з усього, не згідна з рішенням СБУ. Тепер артистка хоче оскаржити рішення СБУ. Такий висновок можна зробити з її прохання, про яке з'явилося повідомлення на офіційній сторінці Окружного адміністративного суду в місті Києві в Facebook:

Відбулося судове засідання за позовом Наталії Поривай (Наташа Корольова, – прим. ред.) до Служби безпеки України щодо 5-річної заборони їй в'їжджати на територію України. Суд задовольнив клопотання представника позивача щодо витребування доказів. Зокрема, він просив СБУ надати копію довідки у якій зазначено обставини, що були підставою для ухвалення рішення про заборону Наталії Поривай в'їжджати на територію України. Наступне судове засідання відбудеться 20 квітня.

До слова, коли у Наташі Корольової сталося горе в сім'ї СБУ дала дозвіл приїхати в Україну. Йдеться про смерть бабусі співачки, яка проживала в Києві.