Новини про зірок
Подобається

Чарлі Ханнем відмовився від зйомок фільму «50 відтінків сірого»

16/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Чарлі Ханнем відмовився від зйомок фільму «50 відтінків сірого»

Актор розповів, що постільні сцени, в яких йому доводиться брати участь, "не особливо радують" його кохану

36-річна зірка серіалу "Сини анархії" Чарлі Ханнем дав інтерв'ю, в якому розповів про причини відмови зніматися в "50 відтінків сірого", а також про те, чому він ненавидить цілуватися. За словами актора, він страждає мізофобією, нав'язливим страхом вступити в контакт з мікробами, повідомляє US Magazine.


Чарлі Ханнем розповів, що пробувався на головну роль у популярному еротичному фільмі, однак прийняв рішення відмовитися від цієї затії незадовго до початку зйомок. "Багато хто думає, що зніматися в кіно і постійно цілувати найкрасивіших актрис – це здорово, але особисто я ненавиджу цим займатися", — заявив американець.


За словами Ханнема, він з раннього дитинства страждає мізофобією, постійно боячись підчепити яку-небудь заразу при зіткненні з оточуючими. "Будь моя воля, я б не цілував нікого, крім своєї дівчини", — зазначив Ханнем. Актор додав, що постільні сцени, в яких йому доводиться брати участь, "не особливо радують" його кохану.


"У мене дуже серйозні відносини і я не хочу їх зруйнувати. Доводиться весь час балансувати на межі – добре робити свою роботу і при цьому не втягуватися в неї понад міру", — заявив зірка.