Плітки
Подобається

Єва Лонгорія розлучається з чоловіком, через рік шлюбу

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Єва Лонгорія розлучається з чоловіком, через рік шлюбу

Єва Лонгорія і Хосе Бастон знаходяться на межі розриву. Про це пишуть західні видання, посилаючись на джерела, наближені до парі.

Єва Лонгорія і Хосе Бастон одружилися 21 травня 2016 року в містечку Валье-де-Браво (Мексика). На церемонії були присутні близько 200 гостей. Весільна сукня Єві пошила її подруга і дизайнер Вікторія Бекхем, яка з чоловіком Девідом також була в числі запрошених. Однак, якщо вірити західним журналістам, незважаючи на сімейну ідилію, пара вирішила розірвати свій шлюб. На даний момент ні Єва, ні Хосе ніяк не прокоментували “гарячу“ новину. Однією з причин такого рішення інсайдери називають проблеми 47-річного Бастона, пов'язані з бізнесом. З-за них Хосе рідко з'являється вдома, а Єву це не влаштовує. Підтверджує ці чутки і те, що пара давно не з'являлася разом на світських заходах. Незважаючи на це, 41-річна Лонгорія все частіше згадує в своїх інтерв'ю про те, що мріє про дітей.

“Ми з Хосе насолоджуємося тим, що знаходимося поруч один з одним, і якщо в найближчому майбутньому у нас з'явиться малюк, це буде чудово. Я відчуваю себе найщасливішою людиною на світі. Я ніколи раніше не відчувала такого єднання в відносинах до тих пір, поки не зустріла Хосе“, – зазначила Єва