Новини про зірок
Подобається

Шарліз терон втратила зуби

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шарліз терон втратила зуби


Актриса постраждала із-за власної старанності.

Шарліз Терон зізналася, що нещодавно отримав прикру травму. 41-річна актриса втратила відразу двох зубів, і в результаті довелося терміново зайнятися протезуванням, причому практично без відриву від роботи. Справа в тому, що вся ця історія сталася в розпал зйомок нового фільму актриси — бойовика «Атомна блонда».

Коли робота над проектом ще тільки починалася, у Терон виникли серйозні сумніви: чи впорається вона взагалі з поставленим перед нею завданням. Шарліз довірили роль смертоносної шпигунки, здатної легко впоратися з будь-яким ворогом, і майже всі трюки актрисі належало виконувати самої.

«Зазвичай такі ролі грають або чоловіки, або Анджеліна Джолі. І після двох перших тижнів інтенсивних тренувань я вирішила серйозно поговорити з режисером. «Адже я тільки буду робити вигляд, що раскидываю «однією лівою» атакуючих мене здорових хлопців?» — запитала я. І була в шоці, коли почула: «Ні, тобі доведеться розкидати їх по-справжньому!», — повідала Шарліз.

У результаті їй доводилося постійно напружуватися до межі і в якийсь момент, під час чергової сцени бійки, коли у неї зовсім закінчувалися сили, Терон у відчайдушній спробі дограти епізод до кінця стиснула щелепи з такою силою, що два її зуба просто розкололися на частини…

Втім, подвиги в ім'я мистецтва Шарліз здійснює далеко не вперше. Приміром, вона вже не раз, не боячись назавжди «збити» обмін речовин, товстіла і худла заради ролей. Так, заради ролі в «Монстра» в 2004-му вона набрала 13 кілограмів, а потім в терміновому порядку скинула їх менше, ніж за місяць, оскільки починалися зйомки наступного фільму. А в минулому році вона навіть перевищила своє досягнення, потолстев заради фільму «Таллі» на цілих 16 кг, від яких, втім, також позбулася в стислі терміни.