Новини про зірок
Подобається

Сергій Безруков заспівав з гуртом «Сплін»

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Безруков заспівав з гуртом «Сплін»

Для кінострічки "Після тебе" була записана нова версія пісні "Романс", і виконує її сам Безруков.

Днями в Росії в прокат виходить фільм Ганни Матісона "Після тебе", головну роль в якому зіграв 43-річний Сергій Безруков. Головним саундтреком до картини стала відома пісня гурту "Сплін" "Романс". Спеціально для кінострічки була записана нова версія пісні, і виконує її сам Безруков.


Вчора в Мережі з'явився кліп на "Романс", який зняла Матісона.

Вихід відео анонсував Безруков на своїй сторінці в Instagram: "Хочу сказати спасибі групи "Сплін" за прекрасну пісню, яка звучить у фіналі нашої картини!!! Вона стала приголомшливим контрапунктом до тієї історії, яку ми розповіли. Коли ми записували кавер, для нас найголовнішим було не переспівувати автора, а знайти своє, незвичайне звучання пісні. Мені здається, у нас вийшло. Аранжування, яка передбачала звучання нашого Губернаторського оркестру, як мені здається, додала ще більшої атмосферності "Романсу"".


"Після тебе" розповідає історію геніального танцюриста балету Олексія Темнікова, який ще в 90-х отримав серйозну травму і пішов із професії. Дізнавшись про серйозну хворобу, Темників вирішується на саму велику авантюру у своєму житті – поставити балет мрії.