Гороскопи
Подобається

Гороскоп на тиждень: 20—26 березня, 2017

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на тиждень: 20—26 березня, 2017

Стрімке розгортання кармічних подій, започаткованих після 23 лютого, сягне апогею. Затемнення Місяця, що відбудеться 23 березня о 13 год. 18 хв. в знаку Терезів символічно стане поворотною віхою в житті кожної людини, сигналізуючи про завершення чергового етапу розвитку. Ситуації в якійсь сфері буття (для кожного індивідуально) сягнуть критичної точки, вимагаючи реорганізації, переосмислення допущених раніш помилок. Це час максимальної активізації наболілих проблем, загостриться внутрішня криза, внаслідок якої буде щось відкинуто і поставлена крапка. На передньому плані опиняться питання взаємостосунків, юридичні спори, відкриті конфлікти, все таємне стане явним. Гармонізуйте свій внутрішній світ, не гарячкуйте, емоційне напруження зашкалює, все, що бездумно поруйнуєте є фатальним і відновленню вже не підлягає! Приміром якщо конфлікт давно назрівав, ви можете назавжди розлучитися, або навпаки порозумітися, і об’єднавшись зусиллями з конкурентами, розпочати нове життя. Невідворотні події ( в тому числі природні катаклізми) є інструментом Провидіння, аби не допустити збоїв в глобальній Космічній програмі. Тому кожні 18,6 років відбувається «ревізія» розвитку свідомості людей з корекцією їх долі в правильному напрямі, передає Корупція.Стар

Популярне: Ексклюзив: Катя Осадча показала приголомшливе фото із своїм немовлям (ФОТО)

Увага ОВНАМ, ТЕРЕЗАМ, РАКАМ, КОЗОРОГАМ: не зірвіться в прірву! ОВНИ, життя набирає шалених обертів, презентуйте себе скромно, без зухвальства, ви самодостатня творча особистість, покликана діяти за духовними законами, бути дипломатом і не розпалювати, а вчасно гасити будь-які конфлікти. Ні з ким не воюйте, розбитих згарячу горщиків потім не склеїти, вирішуйте всі непорозуміння дружелюбно, дотримуючись компромісу інтересів, аби всім було добре. І якомога більше працюйте, того хто гріє чуба за кількох, захищає Рука Божа.

ТЕЛЬЦІ, не влаштовуйте бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається. Розв’язуйте чужі проблеми, частіше усамітнюйтеся і правильно використовуйте ресурс парних взаємин. На службі витає дух модернізації, якщо прагнете заробити, охоче беріться за доручену роботу, але не перевтомлюйтеся ( імунітет низький), станете «мішенню» для інфекцій і захворієте. І неодмінно дбайте за гармонійний робочий мікроклімат.

БЛИЗНЯТА, відкрийте серце назустріч високим почуттям, станьте взірцем дружньої ідилії, лебединої вірності! Вас кохають і це стимул аби зробити половинку найщасливішою в світі, прихилити небо до її ніг! З обранцем ви пов’язані духовними узами і це чудово. Любовні авантюри протипоказані, романтичне скакання в гречку матиме фатальні наслідки. Якщо ви досконалий фахівець та маєте «ключик» до серця шефа, ловіть золотий кар’єрний шанс! У народжених 5-9 червня криза.

РАКИ, як на вулкані, про спокій забудьте. Проблеми штурмуватимуть звідусіль: сім’я, бізнес, кар’єра, робота, партнерство — ось сфера випробувань для вашого незламного духу. Для кар’єрного росту умови плідні, постарайтеся гармонійно вписатися в посадову ієрархію, вертикаль «начальник—підлеглий», «батьки—діти» вимагає уміння мудро керувати і підкорятися. Якщо особисте життя дихає на ладан, годьте домочадцям, бо коли коса найде на камінь, все поруйнуєте і назад вороття не буде.

ЛЕВИ, якщо хочете розрекламувати себе, досягти намічених цілей, демонструйте все, чим багаті, проте тільки в колі людей, яких любите, добре знаєте. А ось серед малознайомої юрби ліпше не козиряти, там вас не зрозуміють і зганьблять. Нав’язування власних думок, поглядів, інтересів категорично заборонено. Чекайте, коли вас запросять на «сцену», а потім перевтілюйтеся і грайте в чужих сценаріях, під «мелодію» сердець публіки.

ДІВИ, «девальвація» життєвих цінностей сягне апогею, якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа тужить під пресингом незадоволеного «хочу», а прагматична реальність не пускає в рай блаженства, шукайте золоту серединку, інакше накличете біду. «Беру-даю» має урівноважитися. У закоханих наступить любовна ідилія. В інтимній сфері «преображення».

ТЕРЕЗИ під прицілом лукавого, не дайте окаянному взяти над собою верх та відвампірити сили! Допоможуть союзники, друзі, партнери, єднайтеся з ними і лихо обійде стороною. Вони вчасно напоумлять, підставлять плече, розділивши порівну радість і печаль, допоможуть приборкати гординю, позбавитися від вад, комплексів. Особливий вплив на вашу долю матимуть таємні покровителі, про що не слід афішувати. Тихо чаклуйте над реалізацією заповітних бажань та займайтеся благодійністю. Коли хтось в біді, це знак Небес для вас –допоможіть нещасному!

СКОРПІОНІВ чекають події мотивовані кармічно, все таємне стане явним, вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик. Можливо вас шокує самообман, власна сліпота, але не бунтуйте, бо дах поїде. Смиренно пливіть за течією обставин, зрештою так, як було раніш вже не буде. Творчу ініціативу слід проявляти лише в роботі й тоді, коли вас попросять, або цього вимагають зміни в соціумі, що позитивно відобразиться на заробітках. З подружжям живіть в любові та злагоді — це зараз невичерпне джерело наснаги.

СТРІЛЬЦІ, дефілюйте, завойовуйте симпатії публіки, то життєдайна підзарядка і можливість створити собі та іншим свято. В залежності від обставин можна режисерувати сценарії й перевтілюватися в потрібний образ та грайливо акторствувати. На дружніх теренах кардинальні зміни, якщо хтось із давніх побратимів зійде з «маршруту», так треба, бо стосунки себе вичерпали і гальмують розвиток. Втім, як мовиться, святе місце пустим не буває. Дбайте за бізнес, кар’єру, тут ви під захистом Вищих Сил, але при умові дотримання духовних законів ( які, на жаль, в дисонансі з юридичними). За порушення жде покарання. Слухайте власну совість.

КОЗОРОГИ, сім’я та робота — епіцентри гарячих подій. Приборкайте кар’єрні (бізнесові) амбіції, сумлінно служіть, виконуючи настанови керівництва (намічаються кадрові ротації), будь-яке з’ясування стосунків, фаховий недолік загрожує фатальною втратою репутації і навіть звільненням. Незамінних людей немає — це ваша ілюзія. А сім’я — це джерело життєдайної енергії, тож розв’язуючи домашні проблеми, ви примножуєте сили, накачуючи «мускули» досвіду.

ВОДОЛІЇ, ваш девіз: «хай живе різноманітність!» Не сидіть квочкою, рухайтеся, міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюйте душевні судини свіжими враженнями. Світ нині зітканий з витончених милозвучних вібрацій, де можна «зловити» творчий кайф від будь-якого заняття. Уникайте чужого «хліба» (ждіть коли для вас розщедряться), не сидіть на двох стільцях (аби мати зиск) — програєте. Якщо є конфлікт матеріальних інтересів, слід піти на компроміс, що закриє кармічний борг. Жаліють — не просіть.

РИБИ, заворожують красою, чарують інтелектом. Живіть повнокровним буттям, плекайте в серці любов та радість. На жаль, реалізація сокровенних задумів проходить під дисгармонійні акорди «хочу» — «треба». Перекоси несуть руйнацію співпраці на взаємовигідних інтересах. Кар’єрне сходження вгору загальмовано. Конкуренти є вашими кармічними суперниками, тому боротися сенсу немає, ви перед ними в боргу, поступіться, так буде краще всім. Якщо хтось «розкошелює», то від лукавого. Кредитів не беріть, бо потрапите в боргову яму. У народжених 5—9 березня кар’єра та бізнес на волосинці.