Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 березня 2017

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 26 березня 2017

Загальний гороскоп на неділя 26 березня 2017 року

Сьогодні вдалими будуть такі якості, як щирість, чесність і благородство. 26 березня 2017 року слід на якийсь час забути про свої особисті справи і зробити спроби зробити життя оточуючих більш радісним і гармонійним, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 26 березня Овен:
Овнам сьогодні вдасться вирішити низку давніх питань, пов’язаних з фінансами або нерухомістю. Здобувши перемогу в цій битві, не забудьте щиро віддячити людини, який допоміг вам позбавитися від складної проблеми.

Популярне: Ексклюзив: Катя Осадча показала приголомшливе фото із своїм немовлям (ФОТО)

Гороскоп на 26 березня Телець:
Тельцям 26 березня найкраще будуть вдаватися заходи, пов’язані з змінами у власному іміджі. Сьогодні ви придбаєте дуже вдалий предмет гардероба, з допомогою якого швидко завоюєте звання «ікона стилю».

Гороскоп на 26 березня Близнюки:
Близнюкам в цей день вдасться помітно поповнити свої фінансові запаси. Несподіваним надходженням в ваш бюджет стане позачергова премія або перша прибуток, отриманий від реалізації вашого нового бізнес-проекту.

Гороскоп на 26 березня Рак:
Сьогоднішній день подарує Ракам можливість реалізувати багато хто з своїх мрій. Крім того, у вашому житті з’явиться людина, якій судилося на довгі роки стати для вас вірним соратником і відданим другом.

Гороскоп на 26 березня Лев:
Левам сьогодні доведеться проявити чудеса дипломатії в спілкуванні з вищим керівництвом. Щоб запропоновані вами ідеї отримали позитивну відповідь, вам доведеться не тільки продемонструвати свій професіоналізм, але і пустити в хід особиста чарівність.

Гороскоп на 26 березня Діва:
Дівам 26 березня 2017 варто приділити час турботі про свою красу і здоров’я. Якщо відразу після роботи ви нанесете візит особовому косметолога або відвідайте престижний салон, отриманий результат високо оціните не тільки ви, але і більшість людей з вашого близького оточення.

Гороскоп на 26 березня Ваги:
Ваги сьогодні не зможуть думати ні про що інше, як про низку невирішених фінансових питань. До вечора ви зрозумієте, що кращим способом разом позбутися всіх проблем для вас буде прохання про допомогу, адресована комусь із старших родичів.

Гороскоп на 26 березня Скорпіон:
Скорпіони 26 березня 2017 р будуть дуже приємними і люб’язними співрозмовниками. Ви не поскупіться на теплі словами навіть в адресу людей, з якими вас пов’язують формальні або суто ділові стосунки.

Гороскоп на 26 березня Стрілець:
Стрільці сьогодні спрямують свої зусилля на створення сприятливого службової атмосфери. Для початку ви допоможете вирішити конфлікт, що спалахнув між кимось з ваших колег, а потім прочитаєте по службі монолог на тему того, яку роль грає взаємна повага.

Гороскоп на 26 березня Козеріг:
Козерогам сьогодні з великими труднощами вдаватиметься стомлююча рутинна робота. Поки що вами керує творче натхнення і бажання проявити свою невгамовну фантазію, вам дійсно є сенс абстрагуватися від суєти і зосередитися на виконанні якого-то незвичайного завдання.

Гороскоп на 26 березня Водолій:
Водолії сьогодні спробують відновити втрачене взаєморозуміння з батьками. У цьому вам допоможе традиційний прийом (посміхніться лукаво, як в дитинстві, а потім зворушливо вибачтеся за свою неправильну поведінку).

Гороскоп на 26 березня Риби:
Риби в цей день зможуть здійснити бажане практично без зусиль. Увечері, насолоджуючись плодами своїх перемог, постарайтеся утриматися від вихваляння і не дозволяйте собі заразитися «зірковою хворобою».