Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 березня 2017

15/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24 березня 2017

Загальний гороскоп на п’ятницю 24 березня 2017 року

24 березня 2017 року – це самий відповідний момент для прийняття важливий рішень, відмови від минулого і для здійснення активних кроків. Всі проблеми і труднощі, що виникли в цей день, виявляться лише неприємної ілюзією, яка скоро зникне і не залишить жодного сліду, передає Корупція.Стар

Гороскоп на 24 березня Овен:
Манера поведінки, обрана Овнами в цей день, зазнає жорсткої критики з боку оточуючих. Колегам не сподобається ваш відверто зарозумілий вигляд, а друга половинка не захоче прийняти, що ви тепер є центральним ланкою відносин.

Популярне: Тільки батога не вистачає: Тіна Кароль приголомшила всіх зухвалим вбранням і фігурою в шкіряних штанах

Гороскоп на 24 березня Телець:
Тельцям слід присвятити 24 березня 2017 р відвідування медичного спеціаліста. Вашого лікаря відомо краще, ніж вам, чи маєте ви можливість продовжувати працювати в момент, коли загострилося одне з ваших хронічних захворювань.

Гороскоп на 24 березня Близнюки:
Близнюкам в цей день доведеться змиритися зі зривом раніше намічених планів. Нехай події будуть розвиватися зовсім не так, як хотіли б ви, куди важливіше їх підсумок (сьогодні ви незалежно від себе отримаєте можливість досягти успіху в багатьох життєвих сферах).

Гороскоп на 24 березня Рак:
Ракам в цей день дуже нашкодять імпульсивність і впертість. Якщо ви справді хочете довести своїй другій половинці, для цього слід відмовитися від невиправданих істерик і образ користь більш дипломатичного підходу.

Гороскоп на 24 березня Лев:
Леви сьогодні буде вкрай некомфортно почувати себе в дорозі. Якщо ви не маєте можливості відмовитися від службової поїздки, заздалегідь створити собі позитивний емоційний настрій, а також подбайте, щоб ваше улюблене засіб комунікації (планшет, телефон) було завжди під рукою.

Гороскоп на 24 березня Діва:
Діви сьогодні захочуть знайти «жилетку», якій можна розповісти все, що відбувається у своїй душі. Не знайшовши підходящого людини в числі своїх давніх приятелів, ви почнете ділитися з першим зустрічним, і це буде дуже необачний крок.

Гороскоп на 24 березня Ваги:
Терезам сьогодні не слід відкрито демонструвати своє роздратування вчинками когось із близьких людей. Перш, ніж вимовляти критичні зауваження, задумайтеся – хто дав вам право судити людей і відкрито втручатися в події в їх житті?

Гороскоп на 24 березня Скорпіон:
Скорпіони 24 березня зіткнуться з труднощами при виконанні своїх звичних справ. Перешкодами у вашій роботі стануть незрозуміла лінь, туга і апатія, прогнати які вам не вдасться аж до пізнього вечора цього дня.

Гороскоп на 24 березня Стрілець:
Стрільцям сьогодні необхідно знайти баланс між своїми внутрішніми бажаннями і тим, що хоче службовий колектив. Щоб не уславитися серед колег «білою вороною», на час відмовтеся від прояву ініціативи і зробите так, як вимагає більшість.

Гороскоп на 24 березня Козеріг:
Козероги сьогодні зможуть знайти внутрішню гармонію, поспілкувавшись з кимось із старих друзів. Почувши розповідь про проблеми цієї людини, ви ще раз проаналізуєте, що відбувається у власному житті і вирішите, що, виявляється, вам ще пощастило.

Гороскоп на 24 березня Водолій:
Водоліям сьогодні не варто ділитися своїми потаємними думками з оточуючими. Вся інформація, озвучена вами в цей день, швидко стане надбанням широкої громадськості, що принесе вам роздратування і злість.

Гороскоп на 24 березня Риби:
Рибам в цей день вдасться зробити дуже вдалу покупку під час незапланованого візиту в магазин. Предмет, власником якого ви станете сьогодні, стане причиною захоплення і заздрість з боку оточуючих.