Плітки
Подобається

Відносини Ірини Шейк та Бредлі Купера руйнуються

14/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відносини Ірини Шейк та Бредлі Купера руйнуються

Вагітна модель сумує насамоті.

Останні кілька тижнів, як стверджують вагітної подруги Ірини Шейк, вона постійно сумує на самоті. Її бойфренд Бредлі Купер не часто радує модель своєю появою, виправдовуючись постійною зайнятістю. При цьому, насправді, зараз він бере участь тільки в одному проекті — «Месники: Війна нескінченності. Частина 1», де завершує «озвучку» свого створеного за допомогою комп'ютерної графіки героя. Востаннє закоханих бачили разом у середині лютого, коли Бредлі влаштував для Ірини пікнік на пляжі. Він не зміг знайти для неї час, навіть коли Ірина, вирішивши трохи розвіятися, здійснила подорож в Діснейленд. У підсумку Шейк вирушила туди в супроводі своєї сестри.

І ще до Ірини доходять чутки про те, що у Бредлі, нібито, зав'язався флірт зі співачкою Тейлор Свіфт, яка як раз зараз абсолютно вільна від будь-яких зобов'язань в особистому плані, завершивши восени минулого року відносини з актором з Томом Хиддлстоном. Ірина відчайдушно ревнує і тужить за своїм коханим… Про це повідомило інтернет-видання Radaronline.

А адже ще недавно Ірина Шейк просто світилася від щастя від того, що її давня мрія близька до здійснення — вже зовсім скоро 31-річна модель, нарешті, стане мамою… Нагадаємо, що про своє бажання завести дитину Ірина казала не раз. До того ж, вона вже почала планувати майбутнє весілля з Бредлі, батьком її поки що не народженої дитини. Купер, який почав зустрічатися з Іриною навесні 2015-го, зробив їй пропозицію в грудні 2016-го, подарувавши приголомшливе кільце зі смарагдом, оточеним діамантами….

Втім, можливо, все йде не так погано, і стосунки Ірини та Бредлі налагодяться. Хоча трохи насторожує той факт, що за свої 42 роки Купер, ще до Ірини, встиг зустрітися з цілою низкою красунь — Деніс Річардс, Рене Зеллвегер, Зою Салдана, Сьюкі Уотерхаус. Однак на жодній з них так і не одружився.