Новини про зірок
Подобається

Телеведучу Ольгу Бузову терміново забрали в лікарню. Фанати в шоці

12/03/2017     Автор: Яна Романська
Телеведучу Ольгу Бузову терміново забрали в лікарню. Фанати в шоці

Телеведуча Ольга Бузова вночі була госпіталізована в лікарню. Медики прийняли рішення залишити її на кілька днів під наглядом фахівців.

У зірки діагностовано сильну перевтому, яка посилила серйозну застуду, пише Корупція. Стар

Повідомляється, що напередодні пізно ввечері Ольга Бузова була змушена звернутися за допомогою до лікарів. Стан 31-річної знаменитості різко погіршився, піднялася висока температура — під сорок градусів, і Ольга набрала телефон «швидкої допомоги».

17076652_777054135783301_1571564452417896448_n

Медики, які приїхали на виклик через деякий час, прийняли рішення про екстрену госпіталізацію теледіви.

Під наглядом лікарів Ольга Бузова проведе кілька днів. Як повідомляється, фахівці діагностували у молодої жінки сильнау перевтому, яка ускладнила серйозу застуду.

Бузова розповіла лікарям, що останні кілька місяців через дуже насичений робочий графік спала всього по дві-три години на добу.

Очевидно, що постійний недосип і хронічна втома привели до того, що організм Ольги сильно ослаб і не може самостійно протистояти вірусам.

Найменша застуда призводить до того, що Бузова потрапляє на лікарняне ліжко.

998

Нагадаємо, що це далеко не перший випадок за останній час, коли про стан теледіви і молодої співачки надходять тривожні повідомлення. Не так давно Бузової стало погано під час виступу на великому концерті в Петербурзі.

Тоді виконавиця мало не зомліла через перевтому і сильного хвилювання. «Швидку допомогу» викликали Ользі Бузової і в перші дні березня.

Виступаючи на премії «Звукова доріжка», зірка так перенервувала, що не помітила, як під час переодягання порізала зап'ястя модним браслетом у вигляді цвяха.

Ну а в п'ятницю ввечері Ольга Бузова опублікувала тривожний пост про своє самопочуття і про те, що вона вже три години чекає приїзду лікарів «швидкої допомоги».

Медики, які в підсумку доїхали до зірки, оцінивши її стан, забрали Ольгу в клініку.