Новини про зірок
Подобається

Ліндсі Лохан знову збирається заробити на хіджабі (ФОТО)

12/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ліндсі Лохан знову збирається заробити на хіджабі (ФОТО)

Напередодні актриса видалила всі фотографії зі свого Instagram, залишивши тільки дивний підпис в інформації про себе: "Алейкум салам"

Пару місяців назад 30-річна Ліндсі Лохан видалила всі фотографії зі свого Instagram, залишивши тільки дивний підпис в інформації про себе: "Алейкум салам" — традиційне мусульманське привітання.

Звичайно, всі відразу ж почали обговорювати, невже Ліндсі прийняла іслам (вона ж любить шокувати)? Це було схоже на правду, адже вона ще два роки тому говорила, що цікавиться релігіями, і назвала себе "дуже духовною людиною". До того ж, часто відвідувала мусульманські країни, — передає Корупція.Стар

Популярне: Сенсація: Віталій Козловський показав унікальний знімок з Іриною Білик. Фанати не вірять своїм очам (ФОТО)

kk

kkk kkkk

Пізніше її друзі спростували інформацію про те, що Ліндсі змінила віру. Втім, мусульманське привітання вона зі свого профілю не прибрала. А вчора виклала цікаве фото. На ньому актриса в хіджабі. Знімок вона підписала так: "Нова колекція одягу зовсім скоро …".

Поки це все залишається загадкою. Можливо, Ліндсі збирається створити колекцію мусульманського одягу або ж стала обличчям цієї лінії?