Новини про зірок
Подобається

Іван Дорн в Штатах знімає реаліті-шоу

12/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Іван Дорн в Штатах знімає реаліті-шоу

Зараз співак живе і працює в Лос-Анджелесі, де трудиться над першим англомовним альбомом

Коли цей хлопець з Київської області співав у дуеті "Пара нормальних", ніхто навіть подумати не міг, що в 2016-му він буде з легкістю збирати повний "Крокус Сіті Хол" і намагатися підкорити Америку — так, саме це Іван Дорн планує зробити в найближчим часом, — пише Корупція.Стар

Зараз він живе і працює в Лос-Анджелесі, де трудиться над першим англомовним альбомом і знімає про це реаліті-шоу. На його каналі в YouTube вже три випуски: Intro, A-Studio і Collaba.

883 fff iphone360_2585382

Популярне: Настя Каменських відпочиває оголеною на нудистських пляжах

Там же з'явився і його новий кліп на пісню Collaba, в якому Дорн з синім ірокезом співає про нічних метеликів для десятка дівчат легкої поведінки в одній сорочці. Далі він танцює в шубі на капоті машини і чимось нагадує молодого Каньє Уеста.

Власне, плани у нього такі ж наполеонівські, як і у Каньє. Каже, хоче отримати "Греммі" і таким чином завоювати визнання американської публіки. Для цього треба зробити те, чим зараз і займається Дорн, — написати альбом англійською. Чи вийде це у нього? Поживемо — побачимо, а поки чекаємо і дивимося його реаліті-шоу: на каналі щодня з'являється новий 15-хвилинний ролик.