Новини про зірок
Подобається

Крістен Стюарт шокувала кардинальною зміною зачіски (ФОТО)

11/03/2017     Автор: Яна Романська
Крістен Стюарт шокувала кардинальною зміною зачіски (ФОТО)

26-річна актриса розповіла, з яких причин коротко поголила голову, зізнавшись, що така зміна стилю давно була в її планах.

Стюарт стала гостею телешоу Today. Перш за все, зазначила зірка, її нова стрижка практична, і не заважала їй на зйомках в трилері «Під водою», передає Корупція. Стар

Там Крістен грала інженера, що працює на нафтовидобувній платформі, з яким потрібно постійно надягати-знімати шолом, опускаючись на морське дно.

36_main

Разом з тим творці фільму не ставили перед актрисою вимога постригтися «під хлопчика». Режисер Вільям Юбенк просто дав зірці рада, а вона з радістю з ним погодилася — «Я вже давно хотіла це зробити, просто спробувати щось нове. Відчуття дивне. Просто хочеться цілий день головою стукати», — розповіла вона.

 Стюарт також зізналася, що в її «аркуші побажань» є гоління голови наголо, а також нанесення татуювання на голову. Однак ці плани вона поки залишає на більш похилий вік.

58c2d559f34bd

Як раніше повідомляв наш сайт, Крістен Стюарт здивувала новим іміджем публіку, з'явившись на прем'єрі фільму «Персональний покупець» з коротко стриженої головою. Актрисі в принципі властиво міняти свій імідж в експериментах.

Стюарт стала відома після виходу кіно-саги «Сутінки». Після цього у неї був роман з партнером по фільму Робертом Паттінсоном. Зараз же у неї подруга — модель Стелла Максвелл.

Дівчата не ховаються від уваги публіки, і відкрито проводять час разом на прогулянках і в місцях громадського відпочинку.