Новини про зірок
Подобається

Селена Гомес боїться, що її хлопець повернеться до Белли Хадід

10/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Селена Гомес боїться, що її хлопець повернеться до Белли Хадід

Гомес сильно переживає через те, що її бойфренд може повернутися до колишньої

27-річний Абель Тесфайе, який більшості відомий під псевдонімом The Weeknd, недовго сумував після розставання з 20-річною моделлю Белою Хадід. Через пару місяців після розриву він представив публіці свою нову дівчину, 24-річну співачку Селену Гомес.

Весь цей час Селена супроводжувала коханого, проте днями їй довелося повернутися в Лос-Анджелес. Як повідомляє Корупція.Стар

Популярне: Нова операція? Ви ніколи не впізнаєте Ротару у цій жінці (ФОТО)

00-1 587756d31a28c 2016 Victoria's Secret Fashion Show in Paris - Show

Причин для сліз у Гомес чимало і її можна зрозуміти: Селені належить на кілька тижнів розлучитися з коханим, щоб завершити роботу над своїм новим альбомом. Крім того, виконавиця ревнує Абеля до його колишньої дівчини – на минулому в Парижі показі H&M Studio було ясно, що Хадід-молодша досі не рівно дихає до Тесфайе. Тепер Селена боїться, що музикант кине її, щоб возз'єднатися з екс-коханою.

"Селена довіряє йому, але дається їй це, відверто кажучи, важко. Хоча Абель пообіцяв їй, що буде думати тільки про неї. Звичайно, вона б не полетіла додому, якби не робота і сімейні обставини", – розповіло журналістам джерело, близьке до оточення пари.