Новини про зірок
Подобається

«Патріоточка»: Ані Лорак вітатиме російських жінок з 8 березня зі сцени Кремля (ФОТО)

08/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Патріоточка»: Ані Лорак вітатиме російських жінок з 8 березня зі сцени Кремля (ФОТО)

Російські жінки матимуть можливість почути привітання від української співачки Ані Лорак, яку зараз все частіше можна побачити в РФ.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив російський співак та кум артистки Філіп Кіркоров. Співак опублікував спільне фото з Лорак, де ніжно обіймає її за талію, пише Корупція.Стар

Популярне: Сенсація: Олена Кравець вперше показала своїх близнюків, фанати просто шаленіють від їх краси

25586_315 yy yyy

Кіркоров написав:

Тільки такий настрій може бути після свята Першої неділі весни від Алли Пугачової. Саме з таким настроєм, який з’явився завдяки пильному і професійному підходу Руслана Росщупкіна, ми з Кароліною виходимо на сцену Кремлівського палацу вітати наших улюблених жінок!!! До зустрічі на цій же сцені 8 березня на традиційному святі краси і моди у Валентина Юдашкіна.

У свою чергу, Ані Лорак опублікувала у себе в Instagram таке ж фото, яке супроводила підписом:

З нетерпінням чекаємо концертів з Філіпом Кіркоровим.

Дизайнер Валентин Юдашкін представить нову колекцію haute couture до сезону весна-літо 2017 під назвою «Золоте століття» 8 березня в Кремлівському Палаці. Показ ексклюзивних моделей майстра доповнять музичні виконавці. Крім Лорак і Кіркорова на сцену піднімуться російські зірки, серед яких Йосип Кобзон, Олександр Розенбаум, Григорій Лепс, Крістіна Орбакайте, Валерія, Микола Басков, Сергій Лазарєв, Олег Газманов, Стас Михайлов і інші пропутінські знаменитості.