Гороскопи
Подобається

Гороскоп на понеділок, 13 березня 2017

08/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на понеділок, 13 березня 2017

Загальний гороскоп на понеділок 13 березня 2017 року
13 березня 2017 року – це відмінний період для початку серйозних проектів, які потребують відповідального і професійного підходу. Однак у цей день з величезним трудом будуть вдаватися справи, так чи інакше пов’язані зі сферою міжособистісних відносин (це слід мати на увазі в спробах організувати «романтик» або бажаючи зізнатися в любовних почуттях).

Гороскоп на 13 березня Овен:
Овни 13 березня категорично відмовляться від нових ідей і зосередять свої зусилля на раніше початі проекти. Ця тимчасова затримка для вас стане необхідною рисою, перехід через яку ви сприймете як нового етапу своєї кар’єри, пише Корупція.Стар

Популярне: Сенсація: Олена Кравець вперше показала своїх близнюків, фанати просто шаленіють від їх краси

Гороскоп на 13 березня Телець:
Тельцям сьогодні варто виявити підвищену увагу при заповненні важливої документації. Крім того, в цей день для вас високий ризик зробити невдалу покупку або заплатити «кровні» рублі за неякісні послуги.

Гороскоп на 13 березня Близнюки:
Близнюкам сьогодні судилося зіткнутися з дрібними службовими непорозуміннями. Якщо ви не побачите своє прізвище у списку кандидатів на премію або на відпустку, це ще не привід переживати (спочатку переконайтеся, що це не помилка в роботі відділу кадрів).

Гороскоп на 13 березня Рак:
Ракам цей день принесе багато проблем із самопочуттям. Якщо ваша головна мета – взяти лікарняний і пару днів взагалі не вставати з ліжка, вам буде досить проігнорувати тривожний сигнал, посланий своїм організмом.

Гороскоп на 13 березня Лев:
Левам сьогодні доведеться провести ґрунтовну ревізію у своїх давніх звичок. Мотив для цього буде дуже простим (ви захочете разом позбавитися від всього, що заважає вам нормально існувати, насолоджуватися міцним здоров’ям і точно не дасть вам стати довгожителем).

Гороскоп на 13 березня Діва:
Дівам сьогодні судилося вступити у великий конфлікт зі своїми батьками. Старші члени родини не схвалять ваше прагнення докорінно реформувати своє життя і зроблять все, щоб ви відмовились від цих спроб.

Гороскоп на 13 березня Ваги:
Терезам сьогодні варто ще раз пригадати правила дорожнього руху. Найдурніша помилка, допущена вами за кермом свого авто, не пройде повз увагу співробітника ГИБДД, і він випише вам штраф в особливо великому розмірі.

Гороскоп на 13 березня Скорпіон:
Стрільцям сьогодні багато теплих емоцій подарує спілкування з молодшими членами сім’ї або з чотириногими вихованцями. У такій компанії ви зможете відмінно відпочити і згадати, як приємно забути про офіціоз і дозволити собі безтурботно гратися.

Гороскоп на 13 березня Стрілець:
Козерогам сьогодні необхідно суворо контролювати інформаційний потік, який не припиниться аж до глибокого вечора. Щоб ці відомості не збили вас із пантелику, відкладіть прийняття рішень до наступного дня і не давайте волю своїм емоціям.

Гороскоп на 13 березня Козеріг:
Водолії 13 березня 2017 р виявляться далеко не самими приємними співрозмовниками. З незрозумілих причин ви будете відстоювати свою правоту навіть у тих питаннях, в яких орієнтуєтеся не кращим чином або відверто помиляєтеся.

Гороскоп на 13 березня Водолій:
Рибам на сьогоднішній день слід утриматися від закулісних інтриг і від участі у сторонніх «розборках». Обравши позицію «моя справа – сторона», ви збережете позитивний настрій і убезпечите себе від появи численних недоброзичливців.