Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 березня 2017

08/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 14 березня 2017

Загальний гороскоп на вівторок 14 березня 2017 року

14 березня 2017 року відмінно підходить для роботи над сферою особистих уподобань і почуттів. Прилив життєвих сил і енергії, який буде відзначатися сьогодні, стане величезною підмогою для проведення великого реформування у всьому, що давно вичерпало і віджило себе, пише Корупція.Стар

Гороскоп на 14 березня Овен:
Овни в цю суботу вирішать відвідати давно забуті місця. Під час прогулянки вулицями свого дитинства ви відчуєте теплу ностальгію і, бажаючи зберегти це почуття, по поверненню додому призначити зустріч комусь із старих друзів.

Популярне: Сенсація: Олена Кравець вперше показала своїх близнюків, фанати просто шаленіють від їх краси

Гороскоп на 14 березня Телець:
Тельців 14 березня найсильніше буде дратувати одноманітність утомливих домашніх справ. Не бажаючи витрачати свою суботу на прибирання та інші клопоти, ви зберете свою сім’ю і відправитеся разом з ними в гості до далеких родичів.

Гороскоп на 14 березня Близнюки:
Близнюки сьогодні не будуть здатні об’єктивно сприймати критику, почуту з уст близьких родичів. У відповідь на тактовні зауваження на свою адресу ви взорветесь бурею емоцій, потім голосно хлопніть дверима, і вечір цього дня проведете далеко від сім’ї.

Гороскоп на 14 березня Рак:
Раки 14 березня 2017 р захочуть порадувати домашніх. З цією метою ви вирішите створити справжній кулінарний шедевр. Після довгих годин, проведених на кухні, вам стане ясно одне – приготування ласощів вимагає колосальної частки терпіння і праці.

Гороскоп на 14 березня Лев:
Леви на сьогоднішній день знімуть свою корону і приміряють менш вишуканий наряд. Прибирання або ремонт, який вам належить виконати в будинку у старшого родича, дійсно не найкращий момент, щоб демонструвати свою величну красу.

Гороскоп на 14 березня Діва:
Дівам сьогодні не вистачить енергії на виконання усього, що було задумано напередодні. Прокинувшись далеко пополудні, ви вирішите, що в цю суботу вам буде достатньо виконати кілька справ по господарству, а потім відправитися в гості до друзів.

Гороскоп на 14 березня Ваги:
Ваги проведуть цей день в коротких поїздках. В дорозі вам судилося зустріти дуже цікавих людей. Висока ймовірність, що ви захочете продовжити спілкування з ними і вже цим ввечері разом підете в ресторан.

Гороскоп на 14 березня Скорпіон:
Скорпіонам на цей день слід повністю забути про гордість і не відмовлятися від допомоги близьких людей. Всі справи, які ви запланували здійснити сьогодні, вам вдасться виконати в два рази швидше за підтримки старого друга або когось із членів своєї сім’ї.

Гороскоп на 14 березня Стрілець:
Стрільцям сьогодні необхідно будь-яким шляхом знайти емоційний баланс. Якщо ви не зможете самостійно виправити свій настрій, покличте на допомогу давнього друга, якому добре відомі способи, як знову вдихнути у вас життя.

Гороскоп на 14 березня Козеріг:
Козероги присвятять цей день наведення порядку в сфері своїх особистих уподобань і почуттів. Після відвертої розмови зі своєю другою половинкою вам багато що стане зрозуміло, і ви вирішите, що і надалі будете усувати всі проблеми через продуктивний діалог.

Гороскоп на 14 березня Водолій:
Водолії не з’являться будинку аж до пізнього вечора цього дня. Все свій час і внутрішню енергію ви витратите на участь в якомусь колективному заході, що не доведеться до вподоби близьким членам вашої сім’ї.

Гороскоп на 14 березня Риби:
Рибам 14 березня 2017 вдасться викликати живий інтерес з боку дуже симпатичною особи. Щоб це знайомство продовжилося і переросло в пристрасний роман, вам буде достатньо відповісти взаємністю на знаки уваги, отримані сьогодні.