Елегантність без віку. 79-річна Джейн Фонда знялася в стильній фотосесії

08/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Елегантність без віку. 79-річна Джейн Фонда знялася в стильній фотосесії

Відома американська актриса, письменниця, громадська активістка і філантроп Джейн Фонда знялася в новій фотосесії для онлайн-глянцю The Edit, передає Корупція.Стар

Популярне: Віталій Козловський заручився із своєю коханою і подарував їй дорожезну каблучку (ФОТОЗВІТ)

79-річна кінозірка позувала паризькому фешн-фотографа Ніко Бустосу в елегантних образах від таких преміальних модних брендів, як Versace, Balmain і Saint Laurent, продемонструвавши «дорослий шарм».

Крім стильної фотоісторії, в новому номері видання з'явилося інтерв'ю, в якому дворазова володарка премії Оскар підняла гострі теми, а також розповіла про справжні причини своєї благодійної діяльності, спрямованої на допомогу жертвам сексуального насильства. Зокрема, актриса зізналася, що сама була жертвою сексуального насильства.

«Мене згвалтували. Я зазнала сексуального насильства в дитинстві. У молодості мене звільнили, бо я не стала спати зі своїм босом. Я знаю, що багато молодих дівчат навіть не розуміють, що були зґвалтовані. Вони вважають, що просто неправильно сказали «ні» і вважають зґвалтування своєю виною. Одна з найпотрібніших речей, яку нам подарував жіночий рух, це усвідомлення того, що згвалтування — аж ніяк не наша вина. Ми були використані, і це неправильно», — заявила актриса.

168255_main 168256_main 168257_main 168258_main 168259_main 168261_main