Новини про зірок
Подобається

Зрадниця: скандал Лободи з журналістами пов’язаний з ДНР

06/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зрадниця: скандал Лободи з журналістами пов’язаний з ДНР

За останні дні у конфлікті української співачки Світлани Лободи з журналістами несподівано сплив слід з "ДНР", передає Корупція.Інфо

Популярне: Сядьте, якщо стоїте: Юрій Горбунов зробив шокуючу заяву щодо свого батьківства

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Олександр Дубинський, який раніше закликав до бойкотування концерту артистки в Києві, з'ясувалися цікаві дані про начальника служби безпеки виконавиці. Судячи з опублікованого документу, той є засновником фірми, яка зареєстрована і досі працює на території окупованого Донецька.

"Підкину новин про напад на знімальну групу 1+1 охороною Світлани Лободи. Кримінальну справу за статтею "розбій" заведено на начальника служби безпеки – Отачкина Миколу Євгеновича, 81 року народження. Пан Отачкин – засновник фірми "Альфа Охорона", яка зареєстрована і досі (!) надає послуги на території Донецька. Тобто, ДНР. Коли там концерт, до речі? Не все ж Москва та Москва… " — написав Дубинський.

Нагадаємо, в неділю, 5 березня, біля приватного будинку Світлани Лободи за Києвом, у якому перебували тільки мама співачки Наталія Василівна і її шестирічна дочка Єва, виник конфлікт охорони з представниками преси. Знімальна група телеканалу 1+1 заявила, що на них напали озброєні охоронці співачки Світлани Лободи. За словами ж представників артистки, конфлікт охорони з журналістами стався через те, що представники ЗМІ намагалися зняти компромат на Лободу.

ddd

58_main_new.1484049192