Зірка тижня
Подобається

Ексклюзив: Наталка Могилевська розповіла про своє особисте життя

06/03/2017     Автор: Яна Романська
Ексклюзив: Наталка Могилевська розповіла про своє особисте життя

Українська співачка Наталія Могилевська в недавньому інтерв'ю зізналася, чому давно не будує серйозних стосунків з чоловіками і коли у неї нарешті з'явиться сім'я.

Нагадаємо, співачка була одружена один раз (більше десяти років тому), але її шлюб з Дмитром Чалим проіснував всього рік, і пара розійшлася з ініціативи Наталії, передає Корупція. Стар

41109

Відтоді, говорить 41-річна артистка, вона зареклася будувати серйозні стосунки, поки не буде готова до ролі доброї жінки.

«Якщо хочеш створити стосунки з чудовим, розумним і сильним чоловіком, не будучи гідною жінкою, ти не можеш на це розраховувати. Тому я їздила до Індії за знаннями, прочитала багато книжок про стосунки жінки і чоловіки. Одна справа — народити в 16 і не помітити, а коли тобі вже 40, ти усвідомлюєш деякі речі», — розповіла зірка.

mogylevska_1-2

Крім того, Могилевська зізналася, що впевнена: в її житті ще будуть діти. Співачка не знає, яким чином вони прийдуть в її життя, але запевняє, що це може статися в будь-якому віці, головне — тримати серце відкритим.