Новини про зірок
Подобається

Такого ніхто не чекав: Ось чому Орбакайте скасувала концерти в Україні

04/03/2017     Автор: Яна Романська
Такого ніхто не чекав: Ось чому Орбакайте скасувала концерти в Україні

Всі концерти російської співачки в Україні перенесли на півроку

Російська естрадна співачка Крістіна Орбакайте прокоментувала скасування своїх концертів на Україні, які були заплановані на березень. Як вона підтвердила в своєму Instagram, виступи відбудуться восени, пише Корупція.Стар

"Через неможливість забезпечення безпеки мого колективу і глядачів на моїх аншлагових концертах на Україні напередодні проведення "Євробачення" за наполяганням організаторів переносяться на осінь", — написала вона.

fff 4177936fd444235ef6182a6e7a47ee01 766db339610a333e8562e26e52ec2b6a

"Це нормальний робочий момент, таке буває", — додала представниця співачки Дарина Бурлакова.

Популярне: Совість заграла? Лорак на концерті в РФ несподівано згадала про Україну (ВІДЕО)

Нагадаємо, 3 березня прес-служба Національного палацу мистецтв "Україна" в Києві повідомила про відміну концерта Орбакайте, який повинен був відбутися 6 березня. Захід перенесли на 26 вересня.

За словами організаторів, це пов'язано з тим, що Київ знаходиться "в умовах зовнішньої військової агресії", а також з "загальним обуренням громадськості, яке виникає через можливе проведення концертів артистів, творча діяльність яких пов'язана з країною-агресором — Російською Федерацією" .

Раніше повідомлялось, що одеські громадські діячі протестують проти виступів в місті російських артистів. Раніше вони домоглися скасування спектаклю в Російському драматичному театрі за участю актора Станіслава Садальського і зірвали концерт співачки Світлани Копилової. Тепер активісти добиваються скасування виступу Крістіни Орбакайте, концерт якої запланований на 8 березня.