Новини про зірок
Подобається

Вся країна в сльозах: шоу «Холостяк» відмінили через траур

03/03/2017     Автор: Яна Романська
Вся країна в сльозах: шоу «Холостяк» відмінили через траур

Прем'єра популярного українського шоу "Холостяк-7" перенесли з 3 березня на 10-е через те, що сьогодні в Україні оголошено день жалоби і, відповідно, усі розважальні програми по телебаченню скасовані. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті каналу СТБ, передає Корупція.Стар

Популярне: Ексклюзив: фіналістка «Холостяка» Анетт показала бойфренда. Ви не повірите, хто це (ФОТО)

Зазначимо, що у зв'язку з трагедією на шахті в селі Глухів Сокальського району Львівської області, в результаті якої загинули 8 гірників, в Україні оголошено траур. Президент України Петро Порошенко вчора, 2 березня, підписав відповідний указ.

Як повідомлялося раніше, новим героєм "Холостяка-7" став 29-річний плавець Дмитро Черкасов. Спортсмен упевнений, що настав час серйозно замислитися про створення сім'ї, тому він вирішив прийти в це шоу. Про себе розповідає Дмитро не багато. Відомо, що серед хобі Черкасова — велопрогулянки, рибалка і подорожі. Крім цього, любить читати книги по езотериці і часто перечитує "Майстра і Маргариту" Булгакова. В одязі віддає перевагу класичний стиль, а у їжі — м'ясо і морепродукти.

cherkasov-dima holo_lubov_2017