Новини про зірок
Подобається

Фанати в сльозах: Лоліта вразила своїм зізнанням

03/03/2017     Автор: Яна Романська
Фанати в сльозах: Лоліта вразила своїм зізнанням

Співачка боїться, що пелюшки і коляски зведуть з розуму її чоловіка

За словами Лоліти, її чоловік хотів би сина. Однак артистка боїться, що пелюшки і коляски зведуть її з розуму. Єдиній дочці Лоліти Мілявської 18 років – Єва закінчує школу. "У ній є те, чого не було у мене в її віці. Самодостатність, – зазначила співачка. – Нещодавно дочка розповіла, як її однокласниці ходили до ресторану, пили вино. "А ти чого не пішла?" – питаю. "Нецікаво", – відповідає. Цієї миті я сама собі сказала: "Згадай, Мілявська, як ти в 15 років стояла за рогом школи і смолила сигаретку, поки хтось із вчителів не спалив. Як з однокласниками скидалися по 20 копійок на перше спиртне…", пише Корупція.Стар

Популярне: Ви онімієте від прочитаного: Приголомшлива правда про сина Осадчі (ФОТО)

1645274 707374951_5621232 lolita01

Артистка шкодує, що не народила другу дитину. "Двоє дітей – це прекрасно. Коли ти підеш (а всі підуть рано чи пізно), вони залишаться разом. Ось про що я дуже сильно шкодую", – пояснила Лоліта.

Багато колег Лоліти за сценою вдавалися до сурогатного материнства. "Я теж про це думала, а потім згадала, що працювати не кину. Значить, з'явиться няня, а це чужа людина. Моя мама вже не потягне, та й гріх на неї таку відповідальність покладати – дитина повинна бути з батьками. Мене розчулює чоловіча позиція в цьому відношенні. Дімка мені одного разу каже: "Я так хотів би сина, водив би його на корт!" Я сміюся: "Спочатку року чотири – пелюшки, коляски, хвороби, безсонні ночі, які зведуть мене з розуму, і лише потім ти зможеш піти з дитиною на корт", – каже зірка.