Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова розповіла про банкрутство — фанати в шоці

03/03/2017     Автор: Яна Романська
Анна Сєдокова розповіла про банкрутство — фанати в шоці

Артистка відверто розповіла про непростий період у своєму житті

Співачка Анна Сєдокова, яка готується втретє стати мамою, на сторінці в Instagram зізналася, що була на межі банкрутства через витрати на оренду шикарного особняка в Лос-Анджелесі, пише Корупція.Стар

Анна розповіла, що кілька років тому була на межі банкрутства і приховувала цей факт. Співачка намагалася переконати громадськість в тому, що у неї все добре.

Популярне: В голові не вкладається: Тіна Кароль приголомшила нічнушкою за 10 тисяч гривень (ФОТО)

hhh jj kkk

"Я так довго бігла до себе ідеальною: відмінниця і мамина дочка, яка бажає довести всій планеті, що я гідна любові. Я одягала найвищі лабутени на моторошній танкетці, робила найбільший начіс, щоб бути вищою та яскравішою. І в гонитві за ідеалом все далі і далі тікала на цих лабутенах від себе справжньої. Коли розлучилася з чоловіком, я на останні гроші зняла величезний будинок з баскетбольним майданчиком і басейном, батутом. 7500 $ на місяць оренди для того, щоб здатися своїм дітям ідеальною матір'ю і зробити їх щасливими. Рік оплати цього будинку і мої рахунки, незважаючи на щоденну роботу, виявилися нижче нуля. Коли в цьому домі відбулася фотосесія для журналу, і я зі своїми дівчатками стояла на балконі в зеленому бальному платті як королівна, мені було ясно: Анна вже банкрут. Фотограф просив посміхатися, діти і собаки розбіглися по сторонам, а я розповідала про щасливе життя в Лос-Анджелесі і чарівній казці, яка насправді тоді була справжнім пеклом. В голові слова колишніх родичів: "Так вона все профукає". І вони мали рацію. Розтринькала в гонитві за уявним ідеалом. Потім зібрала дітей в оберемок, перевезла до невеликої квартири, де всього на одному кріслі вмістилася вся моя велика родина, включаючи двох собак. Ми дивилися мультики на одному телевізорі і засипали, обіймаючись, всього під одним пледом. Але ж правильно було б зробити все так спочатку! Вкласти гроші в бізнес, навіть покласти їх під відсоток до банку. Бути справжньою, а не здаватися. Але тоді я цього не знала. Або ще не готова була дізнатися. Я ніколи про це нікому не розповідала. Навіть дітям, навіть собі. Для мене, гордої і незалежної, визнати факт власної фінансової помилки і неспроможності означає пробігти голою по центральній вулиці міста і стрибнути у воду до піраній. І ось я. Біжу. Не ідеальна, але справжня", – поділилася зірка.