Веселка на голові: Трендові відтінки волосся 2017 року

02/03/2017     Автор: Яна Романська
Веселка на голові: Трендові відтінки волосся 2017 року

Традиційно початок нового сезону символізує собою появу нових трендів – не тільки в моді, але і в beauty-індустрії, перукарському мистецтві і, звичайно, колористиці.

Популярне: Ви не повірите своїм очам: Гайтана показала вагітний животик (ФОТО)

2017 рік став роком металевих відтінків, які можна зустріти на показах нових колекцій провідних Будинків моди, в трендах макіяжу, нігтьового мистецтва і, як з'ясувалося, навіть волосся.

2

Головний експерт-колорист української студії кольору Le Cadeau Ольга Беспалова розповіла НВ Style про те, які відтінки волосся є ключовими в 2017 році і на які з них варто звернути особливу увагу.

Безумовним трендом 2017 будуть металеві відтінки

2.

«Попри те, що безумовним трендом 2017 будуть металеві відтінки, а головний колір – радикальний зелений, можливості знайти свій, унікальний тон не обмежені. І не тільки для дівчат – метали й технології це, безумовно, унісекс. Можна нанести колір на не знебарвлене волосся – тоді пасма схоплять тільки основний відтінок. І придбають неповторний перелив кольорів. Зелений, червоний на чорному – це безпрограшні поєднання. Але якщо потрібен максимально наближений до бажаного відтінок, перед фарбуванням волосся слід знебарвити. Колір нанесений на «чисте полотно», буде чистіше і яскравіше. Тим більше, що вже існують засоби, які зроблять цю процедуру максимально нешкідливою», — зазначає Ольга.

2...

Летрис Ейзман, виконавчий директор Pantone, представила Greenery як головний колір року. У колористиці волосся у відтінку «зелень» набирає все більшу популярність не тільки серед любителів екстриму, але і серед знаменитостей. Так, раніше Кайлі Дженнер і Кеті Перрі на своєму прикладі продемонстрували, що зелений може бути жіночним і геть позбавленим асоціацій з поп-панком.

Трендовий відтінок волосся «рожеве золото» залишається з модницями і в 2017 році, але вже в більш глибокому виконанні – пастельних відтінках міді. Втім, безпрограшним у 2017 буде і платиновий блонд – відтінок найміцнішого в світі металу, зазначає експерт.

Джек Ховартс, колорист L'oreal Professionnel в цьому році закликає звернути увагу на лілові відтінки, які в руках вмілого фахівця будуть виглядати шляхетно і дорого. Крім того, у лілового є чудова перевага — вимиваючись, на блискучому волоссі колір придбає благородні, сріблясті відтінки, які можна поглиблювати або коригувати наступним фарбуванням.

В тренді і теплі відтінки – червоний і золото, а також сонячний рудий. Протилежні зеленому відтінки можна сміливо віднести до ключових кольорів 2017 року, які вже зараз дуже популярні серед світових модниць і знаменитостей.