Зірка тижня
Подобається

Шок: Анна Семенович усиновить дитину

02/03/2017     Автор: Яна Романська
Шок: Анна Семенович усиновить дитину

Анна вважає правильним те, що до недавнього моменту вона не замислювалася про дітей всерйоз.

Анна Семенович стала все частіше замислюватися про поповнення в родині. 36-річна артистка зізнається: зараз вона відчуває себе повністю готовою до материнства, передає Корупція. Стар

Співачка сподівається на те, що їй вдасться в майбутньому стати мамою двох дітей, одна з яких, можливо, буде усиновленою.

semenovich

За відсутності гідних претендентів на роль тата, Анна не приховує, що перспективи стати матір'ю-одиначкою її не лякають.

"Мені давно хочеться зробити щасливим хоча б одного малюка, якому не пощастило при народженні. І не важливо, буду я в той момент заміжня чи ні, мені під силу і самостійно підняти дітей.

Поки мій материнський інстинкт не прокинувся, незрозуміло, які думки прийдуть в голову, коли з'явиться власна дитина. Раптом щось таке клацне, і я почну народжувати щороку?", — розповіла Семенович.

5253087eea18e

Анна вважає правильним те, що до недавнього моменту вона не замислювалася про дітей всерйоз. "Я пізно дозріла. Як вже говорила, до 23 років не знала навіть смаку вина, життя не бачила, наївною була як дитина. А ось зараз нарешті відчуваю себе дорослою…", — поділилася вона в інтерв'ю "Теленеделе".

До слова, Семенович розповіла, що не так давно завела серйозні стосунки з чоловіком, якого вона не поспішає розкривати.