Хочете швидко похудати — помасажуйте ці 4 точки. Ви здивуєтесь від результату

02/03/2017     Автор: Яна Романська
Хочете швидко похудати — помасажуйте ці 4 точки. Ви здивуєтесь від результату

Щоб схуднути швидше, варто масажувати ці 4 точки на тілі.

Настав час схуднути, але як? Харріс Томпсон в одній зі своїх статей про здоров’я розповів маловідомий факт, який може вам допомогти, передає Корупція. Стар

За словами Томпсона, на тілі є 4 точки, які потрібно масажувати, щоб стимулювати різні функції організму і не дозволяти жиру застоюватися.

З допомогою такого масажу можна допомагати травній системі, контролювати апетит, підвищувати працездатність організму і, таким чином, почати худнути.

Отже, запам’ятовуйте точки:

1. Складка на внутрішній стороні ліктя

Ця точка з’єднується з товстою кишкою. Великим пальцем тисніть на це місце протягом хвилини 2-3 рази в день. Це допоможе стимулювати функції кишківника.

Популярне: У це важко повірити: Тоня Матвієнко попрощалася зі своїм чоловіком. Фанати не можуть стримати сліз

2. Верхня губа

Точка над верхньою губою допоможе запобігти переїданню через стрес. Вам потрібно масажувати її 5 хвилин 2-3 рази на день.

256

3. Вушна раковина

Якщо ви будете відкривати і закривати рот, то відчуєте, в якому місці рух щелепи особливо відчутно. Це і буде ваша точка. Її потрібно масажувати 3 хвилини 2-3 рази в день. Це допоможе активувати ваш метаболізм і пригнічувати апетит.

4. Під колінною чашечкою

Це точка допомагає налагодити травну функцію. Якщо масажувати її, то, за словами деяких людей, можна навіть втратити 1 кг за два тижні! Масажуйте цю точку 2 хвилини щодня.

Перед тим, як приступати до такого масажу, потрібно збільшити кількість кисню в організмі. Для цього зробіть кілька глибоких вдихів-видихів, вдихаючи на рахунок 8, а видихаючи на рахунок 16. Повторіть 10 разів для кращого результату, а потім беріться за роботу над своїми точками!