Плітки
Подобається

Господи, яке страшко: вагітна Сєдокова злякала мережу ФОТО без макіяжу

02/03/2017     Автор: Яна Романська
Господи, яке страшко: вагітна Сєдокова злякала мережу ФОТО без макіяжу

Вагітна Сєдокова показала, як виглядає без макіяжу.

Анна Сєдокова не посоромилася показати селфі в стилі "натюрель", за що публіка в соцмережі засипала її компліментами, передает Корупція. Стар

Зовсім недавно екс-солістка групи "ВІА-Гра" зізналася, що незабаром стане мамою втретє. Тепер вона з дня на день радує своїх шанувальників, підписаних на неї у Інстаграмі, свіжими фотографіями, на яких помітний її кругленький животик.

12132741_1716104395314615_2048867973_n(1)

На цей раз співачка сфотографувалася без макіяжу і показала, як вона красива в період третьої вагітності. Підписала Анна своє фото так: "No makeup і no filters!

1488460971_sedokova

В реальному часі і моменті) Адже ми з тобою справжні Люди!". Буквально за годину цей знімок лайкнули понад 26 тисяч користувачів соціальної мережі Instagram.

Седокова отримала у відповідь на відверте фото безліч приємних коментарів з компліментами, ось деякі з них: "Анна, ви неймовірна красуня! І я переконуюся ще раз, що щаслива жінка в вагітності стає ще красивішою!!!", "Така класна!", "Ви мені дуже подобаєтесь без макіяжу!", "а мені так більше подобається. Такою реальною, справжньою здаєшся, а не відфільтрованою".