Новини про зірок
Подобається

Ви не повірите своїм очам: Гайтана показала вагітний животик (ФОТО)

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Ви не повірите своїм очам: Гайтана показала вагітний животик (ФОТО)

Шанувальники співачки Гайтани звернули увагу на її занадто вільне плаття і сяючий вигляд під час її концерту.

Відома українська співачка Гайтана вагітна — так вирішили глядачі на її недавньому сольному концерті, який відбувся в одному зі столичних клубів в п'ятницю, 24 лютого, в Києві, передає Корупція. Стар

0208e5016a45ee438276d838e61398fc

Концерт зібрав повний зал шанувальників творчості співачки, в залі також була присутня мама Гайтани та багато відомих персон: співачка і тренер з художньої гімнастики Іріша Блохіна, радіоведуча Анна Свиридова, музикант, лідер ТНМК Фагот, зоряний стоматолог Роман Нісходовский, режисер Олександр Макаров.

Поки 37-річна Гайтана збирала повний аншлаг після свого довгого творчого затишшя, її шанувальники звернули увагу на занадто вільний крій її сукні і кругленький животик, а також сяючий вигляд.

c770b5ecadd97972376ceb9cdf9bfb51

"Її обличчя просто сяє від щастя, це очевидно, що вона вагітна", — шепотілися гості заходу.

П'ять років тому подібні розмови про вагітність Гайтани ходили напередодні її весілля з продюсером і коханим Едуардом Климом, проте всі ці обіцянки виявилися порожніми домислами.

Більш того, через якийсь час Гайтана та Едуард припинили свої стосунки, які тривали 10 років. На концерті Едуард Клим також не був помічений.

В кінці минулого року Гайтана з'явилася в світлі під руку з незнайомцем і натякнула журналістам, що закохана, проте цей чоловік є "її дуже близьким другом".

Чи справді вагітна Гайтана і гряде нова весілля в шоу-бізнесі — покаже час. Тим часом прес-служба співачки це питання поки не коментує.