Новини про зірок
Подобається

Вас це здивує! O.Torvald обіцяє зламати стереотипи Євробачення

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Вас це здивує! O.Torvald обіцяє зламати стереотипи Євробачення

Гурту O.Torvald, який переміг у фіналі національного відбору і представлятиме Україну на Євробаченні-2017, є що сказати на цьому пісенному конкурсі, українські рокери мають намір зруйнувати всі його стереотипи.

Популярне: У це важко повірити: Тоня Матвієнко попрощалася зі своїм чоловіком. Фанати не можуть стримати сліз

"Наш рок-гурт іде на конкурс, щоб зламати всі стереотипи цього конкурсу, і нам є що сказати. Нам не потрібні зірки з неба. Нам треба, щоб люди нас почули. Те, що відбувається у світі — це не тільки фінансова криза, а й криза людських стосунків. Люди перестали дивитися один одному в очі і говорити важливі речі. Євробачення для нас — це можливість сказати своє слово про те, що відбувається у світі. І відкрити людям очі, хоча б тій частині людей, для яких ми співаємо. Хочемо бути почуті", — сказав Галич.

Водночас він підкреслив: "Україна цього року приймає Євробачення, і для нас це величезна відповідальність. Я сподіваюся, що ми будемо гостинними до кожного, хто приїде в травні у Київ".

Рокер також розповів про поради, які давала їм член журі національного відбору, переможниця Євробачення-2016 Джамала.

"Перший півфінал розпочався з того, що Джамала, проходячи повз мене, сказала: "Женя, я чула тебе на репетиції, не віддаляйся так сильно від мікрофона, коли співаєш останні рядки куплету, бо нічого не чути". А коли ми вже перемогли, то вона підійшла до мене і сказала: "Ну що, вітаю тебе. Але повір мені, ти не будеш радий тому, що зараз із тобою буде відбуватися". "Я розумію", — я сказав", — розповів Галич.

"Я відправляв у півфіналі за Kadnay, а потім за нас просто забув. А у фіналі мій мобільний розрядився, і я тільки просив усіх: "Чуваки, ми вже тут готові виграти Євробачення. Голосуйте за нас!". Наша перемога належить людям. Якби не їхні голоси, ми б точно не перемогли", — підкреслив Галич.

За словами співака, O.Torvald за всі роки своєї творчості не планували брати участь у нацвідборі на Євробачення.

"Жодного разу. Лише коли побачили під час минулорічного національного відбору SunSay, Pur:Pur, Brunettes Shoot Blondes та інших чудових артистів, то були шоковані тим, яким крутим був відбір та наскільки добре глядачі сприймають альтернативну музику. Тому цього року ми теж спробували свої сили. Хоча спочатку все-таки це було більше заради розваги. Ми навіть не уявляли, що зможемо перемогти", — сказав Галич.