Плітки
Подобається

Що з нею? Леся Нікітюк показала яскраві фото у відвертому купальнику після схуднення (фото)

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Що з нею? Леся Нікітюк показала яскраві фото у відвертому купальнику після схуднення (фото)

Леся Нікітюк останні три місяці подорожувала разом з командою «Орел і Решка» по екзотичним країнам, передає Корупція.Стар

Популярне: Ексклюзив: Осадча вийшла заміж за Горбунова і молодята вперше розповіли всі подробиці про свої стосунки і весілля (ФОТО)

Знімальна група проекту побувала в Африці і в Азії. Нові випуски тревел-шоу скоро вийдуть в ефір, а поки що Леся розповіла, як скинула цілих 6 кілограмів без спеціальних дієт. Під час телезйомок , перельотів між країнами ведучим тревел-шоу важко дотримуватись правил здорового харчування і систематично відвідувати спортзал. Тим не менш, Нікітюк вдалося схуднути на 6 кілограмів за три місяці.

Свою фігуру телезірка продемонструвала в особистому фотоблозі. На фотознімку Леся позує в рожевому купальнику Victoria's Secret. Бікіні, ліф якого розшитий паєтками, відмінно сидить на фігурі Нікітюк, підкреслюючи її стрункість. Під фотографією Леся розкрила секрет свого схуднення, і, зізнатися, він виявився вельми екзотичним.

Виявилося, що в жарких країнах раціон зірки складався з нетрадиційних страв. Так, Нікітюк довелося продегустувати соте з жуків, блюдо з смажених тарантулів, а на десерт – панакоту, приготовану з кота. Не дивно, що ці страви швидше відбивали апетит у Лесі, чим стимулювали його. Ось так подорожі по екзотичних країнах можуть позитивно позначитися на вашій фігурі.

Screenshot_5 Screenshot_6