Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 березня

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 12 березня

Загальний гороскоп на неділю, 12 березня 2017 року.

12 березня 2017 року необхідно дотримуватися послідовність у всіх своїх справах і вчинках. 

Сьогодні можна здійснити вигідний обмін, домогтися перспективної домовленості або без особливих моральних витрат вирішити складні бюрократичні питання, передає Корупція. Стар
 
Гороскоп на 12 березня Овен:
Овни в цей день відчувають потребу в сильних емоціях. З метою хоч якось урізноманітнити свій нудний побут ви зробите перестановку в домашніх стінах, кардинально зміните зачіску, колір волосся або більшу частину свого гардеробу.

Гороскоп на 12 березня Телець:
Тельцям сьогодні не варто втрачати пильності в процесі спілкування зі своїми давніми конкурентами. Люди, які ради власної вигоди здатні на все, підуть на крайні заходи і почнуть розпускати про вас мерзенні плітки.

Гороскоп на 12 березня Близнюки:
Близнюки 12 березня навіть не помітять, як пролетів час за виконанням далеко не самих приємних справ. Ще рано-вранці ви створите собі правильну емоційну установку, за допомогою якої вам вдасться легко усунути весь службовий аврал.

Гороскоп на 12 березня Рак:
Ракам сьогодні буде відмінно вдаватися самореклама і самопіар. Завдяки красномовним аргументів і «речових доказів» свого професіоналізму ви зможете переконати потенційних партнерів, що союз із вами є для них найбільш вірним рішенням.

Гороскоп на 12 березня Лев:
Леви сьогодні будуть поза конкуренцією у вирішенні професійних питань. Крок за кроком наближаючись до заповітних кар’єрних висот, постарайтеся не забувати про людей, які допомогли вам впритул наблизитися до успіху.

Гороскоп на 12 березня Діва:
Дівам у цей день не варто навіть намагатися доводити оточуючим свою правоту. Ваші аргументи так і залишаться не почутими, а тому краще рішення для вас час вступити в гру за чужими правилами.

Гороскоп на 12 березня Терези:
Терезам 12 березня 2017р випаде шанс суттєво поправити ситуацію зі своїми фінансами. Не відповідайте категоричною відмовою на пропозицію когось із друзів організувати бізнес в мережі Інтернет або спільне підприємство.

Гороскоп на 12 березня Скорпіон:
Скорпіони на сьогодні відмовляться від урівноваженого поведінки. Однак якщо ви і надалі будете потурати своїй тязі до легковажних розваг та гульні, ваша репутація від цього суттєво постраждає.

Гороскоп на 12 березня Стрілець:
Стрільцям сьогодні буде дуже складно правильно витлумачити власні душевні переживання. Поки ви не відновите емоційний баланс, відмовтеся від прийняття будь-яких відповідальних рішень.

Гороскоп на 12 березня Козеріг:
Козероги 12 березня 2017 будуть автоматично виконувати поточні справи, в думках перебуваючи далеко від дому і роботи. Ви будете мріяти лише про одне – хоча б на якийсь час вирватись з неабияк обридлої суєти і опинитися на середземноморському курорті.

Гороскоп на 12 березня Водолій:
Водоліям сьогодні з величезним трудом вдаватиметься прийняття раціональних рішень. Ваше «шосте почуття» справді здатне дати вам цінну пораду (найголовніше, щоб ви не пропустили цей сигнал і зрозуміли його правильно).

Гороскоп на 12 березня Риби:
Риби сьогодні будуть здатні на багато що. В робочі години вам легко вдасться проявити свою ділову спроможність і професіоналізм, а ввечері продемонструвати нової пасії свої здібності в декламації ліричних віршів.