Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 березня

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 11 березня

Загальний гороскоп на суботу 11 березня 2017 року.

11 березня 2017 року багато надії і мрії приймуть конкретну форму. У цей день, проявляючи наполегливість, послідовність, акуратність в справах, можна суттєво наблизити кар’єрний успіх або збільшити розмір свого капіталу, передає Корупція. Стар

Гороскоп на 11 березня Овен:
Овни сьогодні захочуть дізнатися про справжні мотиви вчинків когось із близьких. Щоб об’єкт ваших розслідувань не затаїв на вас велику образу, постарайтеся діяти, як справжній Шерлок Холмс або довірте це професійному детективу.

Гороскоп на 11 березня Телець:
Тельцям 11 березня варто відмовитися від самозакоханої поведінки. Почувши похвалу з вуст керівництва, не поспішайте вигукувати «так, це так!». Краще дайте відповідь вдячною усмішкою і скромно скажіть «дякую».

Гороскоп на 11 березня Близнюки:
Близнюків в цей день не налякає необхідність працювати понаднормово. Усвідомлення того, що підсумком напруженої роботи для вас стане великою грошовою винагородою, і буде найкращим стимулом до дії.

Гороскоп на 11 березня Рак:
Раки проведуть сьогодні досить в рівній і неквапливій атмосфері. Робочі години пролетять для вас непомітно, а тому ввечері вам вистачить сил для походу в гості чи для неквапливої прогулянки по торговому центру.

Гороскоп на 11 березня Лев:
Леви сьогодні відмовляться від матеріального підходу до подій у власному житті. Між майбутніми кар’єрними успіхами і спокоєм близьких членів родини ви зробите правильний вибір (відкладіть на потім всі великі професійні звершення).

Гороскоп на 11 березня Діва:
Поведінка Дів 11 березня 2017 р буде незрозумілоюі непередбачуваною. Ви дозволите собі відвертий флірт з кимось з давніх колег, напишіть двозначне СМС колишній пасії або погодьтеся дати номер свого телефону першому зустрічному.

Гороскоп на 11 березня Терези:
Терези в цей день будуть сповнені рішучості розставити всі крапки над «і» в сфері особистих стосунків. Ви підійдете до свого давнього ворога і запитайте «в лоб», чи є у вас шанси домогтися його симпатії.

Гороскоп на 11 березня Скорпіон:
Скорпіони сьогодні дозволять собі відразу кілька заборонених задоволень. Вже завтра ви будете шкодувати, що в будній день дозволили собі вжити алкоголь і забули про час, відправившись в гості.

Гороскоп на 11 березня Стрілець:
Стрільцям 11 березня 2017 варто бути якомога уважніше при оформленні угод купівлі-продажу або кредитів. Найменший нюанс, який ви з якихось причин проігноруєте, згодом стане для вас джерелом безлічі неприємностей.

Гороскоп на 11 березня Козеріг:
Козерогам сьогодні не варто стримувати свої творчі пориви. Все, що ви створите у цей день, вже в найближчому майбутньому може стати для вас непоганим джерелом додаткових доходів.

Гороскоп на 11 березня Водолій:
Водолії сьогодні опиняться у повній залежності від обставин. Щоб неприємні випадковості не викликали у вас нервовий зрив, як можна раніше поверніться додому і не проявляйте зайвої активності.

Гороскоп на 11 березня Риби:
Рибам сьогодні вдасться виграти майновий спір або отримати іншу приємну звістку. Свою перемогу ви захочете розділити з кимось з давніх колег, і після роботи поспішіть не до себе додому, а в якийсь розважальний заклад.