Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: Юрій Горбунов вперше відверто розповів, як починалися стосунки з Осадчею (ФОТО)

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Ексклюзив: Юрій Горбунов вперше відверто розповів, як починалися стосунки з Осадчею (ФОТО)

Зіркова пара Катерина Осадча та Юрій Горбунов нарешті перестали приховувати свої романтичні відносини, передає Корупція.Стар

Популярне: Ексклюзив: Осадча вийшла заміж за Горбунова і молодята вперше розповіли всі подробиці про свої стосунки і весілля (ФОТО)

Вони поділилися секретами, які досить довго приховували від громадськості. Так, пара навіть розказала, як почалися їх відносини. Не дивно, що Катя та Юрій зналися близько 10 років, адже не раз працювали на одній сцені в якості ведучих. Колись пара проводила церемонію "Viva! Найкрасивіші", яка для Осадчої показала Горбунова не з найкращої сторони. Вона згадує, що тоді дивувалася із "зіркових примх" ведучого — він навідріз відмовлявся пити представлену йому газовану воду через те, що вона погано впливає на зв'язки.

На проекті "Голос" пара зустрілася приблизно 3 роки тому. Горбунов каже, що на початку в нього окрім чисто людської симпатії до Катерини не було нічого. Але згодом на проекті у них були сусідні гримерки, спільні репетиції, прогони, зйомки, і за тривалий час спільної роботи він зрозумів, що всередині щось змінилося. Та й на той час трапилося так, що спочатку він, а потім і Катя розлучилися з колишніми коханими. Загалом, Юрій каже, що все склалося само собою. Зараз же пара надзвичайно щаслива — нещодавно Катя народила Горбунову сина. 

61107_0 osadchaya-gorbunov