Зіркові скандали
Подобається

Анджеліна Джолі і Бред Пітт не можуть поділити будинок у Франції

01/03/2017     Автор: Яна Романська
Анджеліна Джолі і Бред Пітт не можуть поділити будинок у Франції

Актор хоче залишити будинок для дітей, а колишня дружина наполягає на його продажу

Кінця і краю немає шлюборозлучному процесу "бранджеліни". Здавалося, що майнове питання – це те, з чим подружжя розібралося насамперед і без взаємних претензій. Однак не все так просто: джерело Radar Online з'ясувало, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт досі не змогли прийти до компромісу щодо маєтку Шато Міраваль у Франції, де пройшло їхнє весілля. Вперше про продаж маєтку повідомлялося в середині минулої осені, коли пара тільки оголосила про розлучення. Оскільки будинок був придбаний акторами під час спільного життя, при розлученні рішення про розподіл цього нерухомого майна приймається з урахуванням інтересів обох, пише Корупція.Стар

Популярне: Аж мову відняло: «Холостяк» Іраклі відбив дівчину в Олексія Воробйова і опублікував з нею інтимне фото (ФОТО)

1 111 1111

Актриса наполягає на продажу особняка і продовжує спроби зробити це в односторонньому порядку. У той час як Пітт категорично проти цієї ініціативи: актор хоче залишити маєток в розпорядження дітей.

Знамените Шато Міраваль площею 500 гектарів, розташоване на півдні Франції, зоряна пара придбала в 2012 році за $ 60 мільйонів, а до покупки родина протягом кількох років орендувала садибу на літо. Як відомо, до шато прилягають виноградники і виноробне господарство, де колишнє подружжя випускало вино з іменним маркуванням.