Новини про зірок
Подобається

Шанувальники розчулені: Катя Осадча показала знімки своєї нової сім`ї (ФОТО)

28/02/2017     Автор: Яна Романська
Шанувальники розчулені: Катя Осадча показала знімки своєї нової сім`ї (ФОТО)

Пара офіційно розсекретила свої стосунки.

Ведучі проекту “Голос країни” Катерина Осадча та Юрій Горбунов зізналися, що вони пара та розсекретили новину про своє весілля, повідомляє Корупція.Стар

Про подружнє життя зірки розповіли виданню Viva. За словами Катерини блискавка між нею та Юрієм промайнула під час знімань “Голосу. Діти-2”.

Популярне: Аж мову відняло: «Холостяк» Іраклі відбив дівчину в Олексія Воробйова і опублікував з нею інтимне фото (ФОТО)

go-1-620x484 katja-osadchaja-i-jurij-gorbunov-stali-paroj-foto-iz-arhiva-osadchej_rect_1abe34c65e9e909270c4814c691f5e24 Катя-Осадча-та-Юрій-Горбунов-зустрічаються-8

“Перша симпатія виникла на телевізійному майданчику. Але оскільки проект знімається час від часу і між зніманнями (від “сліпих прослуховувань” до прямих ефірів) минають місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали телефонувати одне одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки”, – розповіла Катерина Осадча.

Згодом у Мережі з’явилося відео з бекстейджу новоствореної родини. Ролик опублікувало видання JetSetter. На відео Осадча постає вагітною, а щасливий Юрій Горбунов ніжно обіймає кохану.