Зіркові скандали
Подобається

Меріл Стріп звинуватила дизайнера Chanel в провалі на «Оскарі»

28/02/2017     Автор: Яна Романська
Меріл Стріп звинуватила дизайнера Chanel в провалі на «Оскарі»

За словами її стиліста, актриса спочатку вибирала з декількох варіантів і просто вирішила зупинитися на іншому

Американська актриса Меріл Стріп звинуватила дизайнера Карла Лагерфельда в тому, що той зіпсував їй церемонію вручення премії "Оскар", передає Корупція.Стар

Популярне: Ще б куди вилізла?: тендітна Леся Никитюк приголомшила своїх фанатів екзотичним ФОТО

Зазначається, що інцидент стався, коли Стріп вибирала сукню для церемонії. Лагерфельд заявив, що актриса попросила зшити для неї плаття з кутюрної колекції Chanel для церемонії, однак пізніше представник актриси зв'язався з Лагерфельдом і заявив, що Стріп передумала і надіне сукню модельєра, який заплатить за вихід в його творінні.

Як зазначає видання, зірки часто надягають на заходи вбрання певних марок за винагороду, однак Chanel не підтримує таку практику.

c cc cccc

"Ми робимо сукні і даруємо їх акторам, але ми не платимо за вихід. Вона геніальна актриса, але це дешева поведінка", – заявив Лагерфельд.

Пізніше стиліст Меріл Стріп пояснила, що актриса спочатку вибирала з декількох варіантів і просто вирішила зупинитися на іншому. Вона додала, що Стріп ніколи не одягає одяг за винагороду з особистих переконань.

При цьому сама актриса різко відреагувала на слова Лагерфельда і зажадала вибачень.

"Історію підхопили ЗМІ у всьому світі і продовжують її тиражувати, щоб зіпсувати мою появу на "Оскарі", з нагоди моєї 20-й номінації, затьмарити цю честь в очах ЗМІ, моїх колег і глядачів", – заявила Стріп.

Карл Лагерфельд пізніше визнав, що міг не так зрозуміти ситуацію з сукнею.