Ефект миттєвий: позбудьтеся від чорних крапок на обличчі за 15 хвилин

28/02/2017     Автор: Яна Романська
Ефект миттєвий: позбудьтеся від чорних крапок на обличчі за 15 хвилин

Позбудьтеся від чорних крапок на обличчі за 15 хвилин.

Ніжна шкіра обличчя, без найменшої вади — це мрія кожної дівчини і жінки. Краса здоров'я шкіри обличчя залежить від систематичного догляду, передає Корупція. Стар

termo-mask

Втім, є проблеми, які, здається неможливо вирішити без допомоги косметологів. Наприклад, позбутися від чорних крапок.

Багато дівчат проходили вкрай неприємні процедури і видаляли їх шляхом механічної дії або використовували дуже дорогі косметичні засоби. Які так і не принесли бажаного результату.

738-ochishaushie-maski-dlya-lica

Але не так давно, попався на очі рецепт, який захотілося негайно випробувати на собі. Тим більше, що витрати на всі складові виявилися мінімальними.

507ecce87b26f2bf5c86d98758d9948b

Все що нам для цього необхідно — це 6 таблеток активованого вугілля, 2 чайні ложки желатину і 6 чайних ложок молока. Вугілля потрібно подрібнити в ступці, перемішати з желатином і потім розбавити молоком.

Наносити варто на попередньо розпарену шкіру, злегка вдавлюючими рухами, уникаючи області довкола очей. Через 15 хвилин маску потрібно зняти повністю. Всі чорні точки залишаються на плівці, а ваша шкіра залишається чистою і гладкою.

Maski_dlya_lica_s_aktivirovannim_uglem_2

Після маски потрібно обов'язково нанести зволожуювальний крем. Такий простий рецепт позбавить вас від некрасивих чорних крапок на обличчі і допоможе зберегти здоров'я шкіри.