Зіркові скандали
Подобається

Це неможливо більше терпіти: В інтернеті почалося серйозне цькування Джамали

27/02/2017     Автор: Яна Романська
Це неможливо більше терпіти: В інтернеті почалося серйозне цькування Джамали

Відбувся фінал національного відбору конкурсу «Євробачення-2017», за результатами якого переможцем став колектив O. Torvald.

Він отримав друге місце за результатами і суддівського та глядацького голосування, за сумою балів група зайняла перше місце. При цьому іншого кандидата на перемогу — MELOVIN, який набрав найбільшу кількість глядацьких голосів, судді своїми балами втопили, не залишивши жодного шансу на перемогу, пише Корупція.Стар

Популярне: Ще б куди вилізла?: тендітна Леся Никитюк приголомшила своїх фанатів екзотичним ФОТО

781 98401 maxresdefault

Найменше балів дала MELOVIN Джамала. Це стало приводом для  цькування артистки в соціальних мережах. На Джамалу обрушився шквал критики і образ. Вчорашні прихильники співачки сьогодні закликають ігнорувати виступи артистки. Сама Джамала на образливі висловлювання не реагує. Однак завбачливо закрила свої сторінки в соцмережах.

Варто зауважити, що в минулому році на конкурсі «Євробачення 2016» виконавиця перемогла також, за результатами суддівського та глядацького голосування вона була другою, при цьому після підсумовування балів — перемогла, привізши конкурс в нашу країну.