Зіркові скандали
Подобається

Максим Фадєєв жорстоко мститься Настасті Самбурській

27/02/2017     Автор: Яна Романська
Максим Фадєєв жорстоко мститься Настасті Самбурській

Актриса і співачка Настасья Самбурська публічно звинуватила Максима Фадєєва. Вона вирішила, що Фадєєв вирішив їй помститися через те, що Настасья не погодилася знятися в кліпі Ольги Бузової.


Популярне:Світ в сльозах: Помер культовий актор з «Титаніка» (ФОТО)

Максим Фадєєва не став мовчати і розповів своє бачення ситуації: "Сьогодні Прощена неділя. Я з розумінням ставлюся до бажання Анастасії Самбурської себе піарити поруч з моїм ім'ям. Але, оскільки сьогодні такий великий Християнський день, я її прощаю, і хочу сказати лише одне. Вона згадала, що я їй мщу. Так ось, мстити можна тільки рівним і в рівному становищі. Вже точно не їй. PS: Брати православні, прошу вибачення у всіх, кого міг образити"

06

На цьому з'ясування відносин не закінчилися. Настасья наполягає на своїй точці зору:

 

Зізнайтеся, мстите, не лукавте! Брешіть кому хочете, тільки не собі! Ваша Помічниця написала, що ви оголошуєте мені війну, назвавши мене "хворою і твариною" – я цитую. Я не вважаю, що ми з вами не рівні. Значить ці слова повністю можу застосувати до вас

Максим Фадєєв відмовився далі коментувати ситуацію, що склалася. Він вважає, що Самбурсая піариться і поводиться нешанобливо.