Зірка тижня
Подобається

Катя Осадча розповіла, як пройшов перший тиждень після народження дитини (ФОТО)

27/02/2017     Автор: Яна Романська
Катя Осадча розповіла, як пройшов перший тиждень після народження дитини (ФОТО)

Популярна українська телеведуча Катя Осадча опублікувала в своєму Інстаграмі перше селфі після народження другої дитини, передає Корупція. Стар

Відповідним знімком вона поділилася в Instagram.

«Рівно тиждень нового життя. Нічні підйоми, прогулянки і сувора дієта годуючої мами. Поки не ідеальна талія, але ідеальне декольте», — з гумором зазначила ведуча.

5754d15b81eb66d0d29f50ba561656c7

Її шанувальники тут же взялися знову вітати Осадчу з поповненням. Деякі навіть жартома порадили робити більше селфі в зв'язку зі змінами фігури.

жвдлідвв

«Так треба їм хвалитися», «Талія повернеться! і груди теж», «Це незрівняне щастя і найкрасивіше декольте», «Так, з такими грудьми потрібно частіше фоткатися»,«декольте це супер бонус!!! Потім, коли буде ідеальна талія, зробите ідеальну фотосесію», «Вітаю! Ви — любов і любов'ю огортаєте) така сонячна», — коментують в мережі.

Також багато передплатників в коментарях запитують, як ведуча назвала сина, проте Осадча поки тримає інтригу.

Нагадаємо, телеведуча вдруге стала матір'ю в суботу, 18 лютого. Упродовж всієї вагітності Осадча не коментувала своє цікаве положення і так і не відкрила інтригу — хто є батьком її другої дитини.

З чуток, Осадчу вже понад двох років пов'язують романтичні стосунки з колегою по проекту «Голос країни» Юрієм Горбуновим.