Новини про зірок
Подобається

Ідеальні пари також сваряться: розлучення Даші Малахової

27/02/2017     Автор: Яна Романська
Ідеальні пари також сваряться: розлучення Даші Малахової

Актриса і телеведуча кулінарного шоу "Школа смачного життя" на телеканалі "Меню ТВ" Даша Малахова розлучається після 10 років щасливого шлюбу. У прийнятті цього рішення пару не зупинив і той факт, що в них є двоє спільних дітей.

Даша досить часто розповідала про свої сімейні стосунки, викладаючи в соціальних мережах фотографії зі спільного відпочинку, з хрестин дітей. Тепер на її сторінці з'явилася заява про те, що вже кілька місяців пара живе окремо і погоджується з рішенням розійтися остаточно. 

Малахова попросила своїх шанувальників і журналістів, якщо і цікавитися цією темою, то при максимальному дотриманні такту — пару поєднували спільні друзі, родичі, колеги. І дуже не хотілося б, за словами Даші, щоб шум і плітки навколо них, якось зачепив дорогих їм людей.

Про причини такого рішення Даша не говорить і сподівається, що настирливий інтерес представників жовтої преси не спровокує їх з чоловіком на некоректності по відношенню один до одного. Судячи з поста Малахової, вони з Чабою зможуть зберегти дружні відносини. Хоча б заради двох чудових дітей.